Şimdi Ara

##KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GİRİŞLİLER##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine mühendisliğini kazandım umarım güzel bir 4 yıl geçiririz

jelibon23 - Tıp Fakültesi
    mrbalboa- Tıp Fakültesi

solidago640- Elektirk Elektronik Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celotpl -- 13 Eylül 2015; 16:44:05 >

• kardeşim ben de tıp fakültesi
  • jelibon23 J kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun tam tıp okunacak şehir gece hayatı yok bir tane avm var yeter sana
  • hiç mi kazanan yok ?
  • vallahi gece hayatı biraz garip bi şehir
  • jelibon23 J kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama güzeldir K.Maraş gezilecek bir sürü tarihi mekan var ilgini çekerse
  • Maraşı kazanmadım ama 7 güzel adamın şehri bunun için bile okunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben maraşta oturuyorum. Yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ygs ye burda girdim tuvaletlerin tavanında hep ot var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aslen K.Maraş lıyım ama Ankarada yaşadığım için pek gezemedim okul nasıl şehirde gece hayatı az biliyorum ben son gittiğimde şehir ucuzdu hala ucuzmu
  • ksü tıp bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormie

Ben ygs ye burda girdim tuvaletlerin tavanında hep ot var.

Ben maraşlıyım meslek lisesinde okudum adam otla ismini yazmış tavana

Otçusu boldur maraşın ama havası güzeldir.Banada islahiye işletme geldi nasıl bir yer acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbalboa M kullanıcısına yanıt
    sınıf arkadaşınıda buldun :) jelibon23
  • Hocam kafası varmı o otun hiç kullanmadım
  • gece hayatı 0 gezilecek tarihi yerler ilginizi pek çekmez ama şehrin etrafında akarsulara kurulu güzel yerler var köyleri çok serin ve güzeldir ama umduğunuzu bulamayabilirsiniz
  • ögrencilik hayatının 0, kafelerinde kendisini bi halt sananların eksik olmadıgı şehir bana çok yobaz gelmiştir öyle çimlere yatıp sevgilini öpmek kampüsü bilmem ama şehirde hayaldir meydan dayagı yersin tek güzel olan yanı havası ve suyu güzeldir çok gezilecek bi mekanda yoktur insanlarından iyi olanda vardır kötü olanda onun haricinde dolmuş ögrenciye 1,5 tl ortalama döner fiyatı 3-3,5 tl arasıdır gece hayatı yok denecek azdır kendi halinde bi şehirdir sag sol olayları ünide olmakla beraber şehir hayatına pek yansımaz ama bu yobazlıgın fazla gerçedigini de degiştirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

Hocam kafası varmı o otun hiç kullanmadım

Bende kullanmadım öyle bir alışkanlığım yok ama iyi kafa yapar derler ilk kullanınca kafası dönen oluyor.Saf tütün işlenmemiş fil deviren ot bulunur yazısı görebilirsin çoğu yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FBaran7 kullanıcısına yanıt
    Sütçü İmamda solcuların olmasına şaşırdım ben hepsini sağcı sanıyordum zaten siyasi şeylere girmeyeceğim kesinlikle katılıyorum havası çok güzel
  • dogudan gelen vatandaşlar var maraşta daha muhafazakar bi şehir o yüzden anlaşmazlıklar çıkıyor arada ama sen uzak durursan apaçi tipler hariç kimsenin gelip laf yapacagı bi şehir degildir nfk diye kültür merkezi var ugrarsan bi çay içeriz ama dikkat et dalacagın 1 apaçinin bölünerek 50 kişi olacagını aklından çıkarma yeter :D
  • FBaran7 kullanıcısına yanıt
    Şu hayatta en nefret ettiğim tiplerde apaççiler ve malesef dediğin gibi maraşta bolca var çok zorlamadığı sürece kimseyle uğraşmam zaten apaçilerle arkadaşlık kurmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.