Şimdi Ara

KahramanKonsol'dan Ps4 Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n11 kahramankonsol dükkanından linkteki cihazı almayı düşünüyorum. 55 tl indirim çekiyle 1345 lira gibi bir fiyata geliyor. Benim merak ettiğim n11'de sanalpazar ve sahibinden.com'daki gibi havuz hesabı yok kartla yapacagım ödemeyi direk satıcıya aktaracak ve satıcının göndermeme gibi durumları olabilir mi acaba? Daha önce burdan alan varsa yazarsa sevinirim, teşekkürler..

http://www.n11.com/sony-ps4-500gb-pal-sony-eurasia-2garantili-P22051152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 9 Temmuz 2014; 22:52:11 >

• Up
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Urunu gondermeme gibi sanslari yok. En fazla ithalat urunu gonderirler. Benaliaveris yapmadim ama ben o fiyata turkiye garantili cihaz olacagini sanmiyorum. Iyice arastirin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmatalay

Urunu gondermeme gibi sanslari yok. En fazla ithalat urunu gonderirler. Benaliaveris yapmadim ama ben o fiyata turkiye garantili cihaz olacagini sanmiyorum. Iyice arastirin derim.

Simdi arastırdımda n11'inde varmış havuz hesabı sitede adam akıllı açıklama göremedim ama biraz araştırınca anladım varmış.
    Bence olabilcek fiyat o kadarda ucuz oldugunu düşünmüyorum 1400 lira çek ile 1350ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 9 Temmuz 2014; 23:05:23 >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    [7 gundu sanirim kosulsuz iade hakkiniz var tabiki. Riske girmeye ddegermi tamamen sizin tercihiniz. Buyuk farklar olsa degerdi bence ama 150tl fark var bir oyun eksik oynarsiniz bence gidin media marktan alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.