Şimdi Ara

Kahpelik Yapmayan Kaldı mı Dostlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kardeş gözüyle baktım sadece 2 kişi kaldı . Onlara da güvenmiyorum desem yeridir.

Hadi ortaokulu geçtim lise 1 den beri kaç kişiyle arkadaşlık ettim en güvendiklerim arkadan batırdı bıçağı.

Lise 2 de en güvendiğim 4 adamdan biriyle lisede tanıştım. (biriyle çok yakın değildik 3 diyelim ona) . Biriyle 1.sınıftan beri arkadaşım yani hatta 5.sınıftayken Adanalıdan özenip ellerimizi kesip birleştirmiştik kankardeşi olacağız diye. Neyse bu iki güvendiğim adamları tanıştırdım . Buluşma ayarladığım zamanlar ayıp olmasın kaynaşsınlar diye hep 2sini de çağırırdım.

Bunlar beni ekip 2si buluşmaya başladılar yani özetledim ama uzun . Artık ikisini kalbimde s,.tir ettim. Diğer arkadaş da zaten ilçede okul kapandığından beri buluşmuyoruz.

Kızları desem en yakın kız arkadaşlar da arkadan vurdu onları da kalbimden s..ktir ettim.Şuan konuştuğum kız sadece bi kişi o da yeni tanıştığım.

İçimi dökmek istedim size.Kimseye güvenmeyin kimseyle çok yakın olmayın . Olacaksanız biriyle adam akıllı olun DEMİYORUM KİMSEYLE OLMAYIN !

Ha bu arada kızdan kanka da olmaz

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.