Şimdi Ara

Kahkaha atmak isteyenler (Got içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=7QmjPupmAYM

Edit: izleyenlerin %50 si gülmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 221B baker street -- 1 Eylül 2016; 19:08:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahahaha okadar güldüm ki bahçeye diktiler

• Şunu Game of Thrones diye açın. Ne umutlarla geliyoruz. Ayıp yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan tam dalga geçecektim de mevzuyu sonra anladım, akgezen diyince hüloğlar üstüne alınmış
  • Hocam kahkaha aticam ama hangi alanda kahkaha atayim?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skin yapmak isteyenler buraya !
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Hocam kahkaha aticam ama hangi alanda kahkaha atayim?

Fizik, kimya alanında.
  • herkesin got u ya da akgezenleri bilme zorunluluğu mu var.

klasik kendi düşüncemden olmayan herkes gerizekalı biz çok zekiyiz zihniyeti
  • Çıldırıyorum
  • Elalemin got'una bakmayın, günah

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

herkesin got u ya da akgezenleri bilme zorunluluğu mu var.

klasik kendi düşüncemden olmayan herkes gerizekalı biz çok zekiyiz zihniyeti

bir tane arkadaşın yorumu:Buradaki sorun, ve aynı zamanda olayı komikleştiren şey, şu. Bizim insanımız "ben bilmiyorum" diyemez. "Ben bu kim bilmiyorum, dolayısıyla yorum da yapmak istemiyorum" dese, olay bitecek aslında. Ancak bizde bu yok. Garip bir biçimde her konuda mutlaka bilgiye ve fikre sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Yoksa olay tabi ki "cahillik" değil. Komik olan, "ben bunu bilmiyorum" diyememek, adamın verdiği bilginin doğruluğunu sorgulamamak. Hemen kamerayı uzatan adamı bir "otorite" olarak görmek, söylediklerini sorgulamadan gerçekmiş kabul edip üzerine yorum yapmak. İşte buradaki komedi bundan ileri geliyor.

Eğitimimiz az olduğu için, bu konuda kompleksimiz olduğu için, "ben bilmiyorum" asla diyemiyoruz.Eksik olan yönümüzü, "bilgi birikimimizi", abartarak, on katına çıkararak kapatmaya çalışıyoruz ki hem kendimize, hem de dış dünyaya "aslında eğitimsiz, bilgisiz olmadığımızı" düşündürelim. Zaten bugünkü iktidarda eğitimsiz insanların, eğitimli insanlara "bakın, bizim istediğimiz insanlar başta, zira biz sizden her şeyi çok daha iyi biliyoruz" deme çabasının payı yadsınamaz.

"Yayınlayabilir miyiz" diye sorup sormadıkları ise ayrı bir konu, o konuda bir fikrim yok ama herhalde kamera varsa yayınlamaya niyeti de vardır adamın, ben yayınlanmasını istemiyorsam konuşmam. Bunun etik yönü tartışılabilir elbette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.