Şimdi Ara

KAHİRE'DEN İLGİNÇ GÖRÜNTÜ(GOOLE EARTH)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler google earth le dünyayı keşfediyodum Afrika kıtasında Mısır'ın Kahire Şehrini ziyaret ederken şaşırdığım bir görüntü ile karşılaştım .aynı yerde bu kadar çok bu kadar çirkin evlerin olduğu bir görüntü daha önce göredim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 18 Kasım 2005, 2:14:37 >

• BU DA DAHA YAKINDAN OLANI

• İyi de bu evlerin çirkin olduğuna nasıl karar verdin anlamadım ...çok uzak bir görüntü...Dünya nın hangi şehrine bakarsan bak bu uzaklıktan yaklaşık böyle gözükür..
  • İKİNCİ RESİM DAHA YAKIN BİR RESİM .ACILDIKTAN SONRA ÜSTÜNE TIKLANDIĞINDA SAĞDA ALTTAKİ BUTONA TIKLAYARAK RESMIN GERCEK BOYUTU GÖRÜLEBİLİR VE DOLAYISIYLA DAHA YAKINDAN GÖRÜLEBİLİR
  • adamlar ağaç sevmiyor galiba
  • arkadaşım öncelikle neye dayanarak bunu söylüyosun
    çirkinlik güzellik anlayışın nedir önce sen bunları bize açıkla?

sen doğuya gittin mi bilmiyorum ama ben hem mısıra hem türkiyenin doğusunu gezme fırsatı bulmuş biirisi olarak bizdeki yapıların mısırınkine oranla çok daha kötü oldunu söyleyebilirim. en azıdan n fotorafta gördüğümüz gibi oldukça simetrik bi düzen içindeler bizimkilerin tersine

ayrıca her ülkede kötü ve ii yerler vardır

ön yargılı olmaktan vazgeçelim
  • +1

dümdüz arazi ve toprak , binalarda toprak kerpiçten yapılma , firavunlar bile kayaları anasının gözünden getirtmiş

manhattan da böyle kare kare

hem zaten böyle olacakki egzotik olacak ,turistik olacak , yoksa hepsi apartman olunca mısıra gitmenin ne alemi var

quote:

Orjinalden alıntı: Pergamos

arkadaşım öncelikle neye dayanarak bunu söylüyosun
    çirkinlik güzellik anlayışın nedir önce sen bunları bize açıkla?

sen doğuya gittin mi bilmiyorum ama ben hem mısıra hem türkiyenin doğusunu gezme fırsatı bulmuş biirisi olarak bizdeki yapıların mısırınkine oranla çok daha kötü oldunu söyleyebilirim. en azıdan n fotorafta gördüğümüz gibi oldukça simetrik bi düzen içindeler bizimkilerin tersine

ayrıca her ülkede kötü ve ii yerler vardır

ön yargılı olmaktan vazgeçelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 18 milyon kişi ve çöl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 18 Kasım 2005, 2:55:06 >
  • Türkiye'nin doğusundaki yer ne kadar Türkiye'yi temsil ediyor.Düşük bir oranda.Benim dediğim yer Koskoca Mısır'ın başkenti.Ve şehrin çok büyük bir bölümünü oluşturuyor.Ön yarılı falan değilim.Sırf ev var ve evler cok bitişik nefes alamaz insan orda ve çirkinlik anlayışımı sordu bir arkadaş ne olabilir şehirdeki reklam panolarının çirkimliği olmucakya.resimde en çok hangi cirkin görüntü dikkatini çekiyosa bende ondan bahsediyorum.
  • Birde Çin' i çeksene ellerine kuvvet
  • vallaha akşamdan beri google earthdeyim.çine'de gittim:)
  • valla bence güzel. hiç olmazsa çarpık değil düzenli evler
  • evler çirkin olabilir ama şehirplanı çok güzel. bizdeki gibi her yerden bi yol çıkmıyo
  • CANLARIM BANA KABE'Yİ BULABİLİRMİSİNİZ
  • Vallaha bulamayız çünkü Mekke yok google earth de. bu arada buna güzel şehir planı denemez.bunun bir planı yokki ya.sana 100 tane kibrit kutusu vereyim yanyana diz diyeyim dizebilirmisin evet dizebilirsin.peki sen mimar mısın hayır...
  • walla anlaşılmıo ne yalan söliim......SAÇMA
  • ne kadar yaklaşık evler ben bizim sokaka baktım daha uzak
  • Silme ev var...
  • Hakkaten yaw çok sevimsiz bir yermiş
  • ya bişi sorcam. heryer aynı kalite de görünmüo. örnek istanbulun mahalleleri bilem görünürken nigde de hiç bişi göremiom nie?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.