Şimdi Ara

!!! GÜNCELLEME - KAĞITHANE GİGAFİBER TAKİP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
9
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kağıthane Merkez’e Turknet’den önce TT fiber getirdi… Az daha hızlı olsaydın keşke turknet.

!!! GÜNCELLEME -  KAĞITHANE GİGAFİBER TAKİP

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, ama tüm kağıthane'ye gelecek altyapı.. neyse artık gelene kadar kullanırsınız

• Merhabalar, bugün link edin üzerinden Yunus bey ile görüştüm. Kendisi Fiber Proje Müdürü. Sultan Selim Mahallesi'ni sordum 2026 ilk çeyreğinde tamamlanacak dedi. Diğer mahalleleri sormadım ters tepmesin diye. @İmHyp3rioN sana da haber vereyim dedim hocam

eyv hocam

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • TT firması, Harmantepe Mah. Atak Sk, Tarım Sk, Kaya Sk. tarafına yeni santral ve alt yapı döşendi fiber kablolar çekildi bugün. Çalışanlara sordum yılbaşına kadar tüm Harmantepe Mah. altyapısı tamamlanacak çok şikayet var dediler. Türknet'te henüz bir gelişme yok buralarda.

Hadi inşallah. Çeliktepe deki aboneliğim zaten gigafiber. Harmantepe deki aboneliğim telekom alt yapısında turknet 100mbit. Gelsinde bir an önce geçelim gigafibere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 18 Kasım 2025; 17:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Gültepe havai kablo ve bina kutulaması bitti. Ancak hala satışa açılmadı ne bekleniyor acaba 1 haftadır ses yok. Turknet gigafiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufturkay2001 -- 16 Kasım 2025; 11:52:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Hocam apartman dıslarına 48 lik siyah kablo cekıldımı daha sonra siyah dk kutusu takıldımı ? Bunlar takılmadan alt yapı aktif olmaz

Takıldı hocam, her şey hazır duruyor. Apartman içindeki kutuya da siyah kablo girdi. Siyah büyük kutu haricinde yere beyaz kutu kazısı da yapıldı.

• Atak sokakta bugün Türknet altyapı çalışması vardı. Bu sokakta çift haneli kapı numarası olan binalar, Harmantepe mahallesine bağlı olduğu için çalışma yapılmadı. Tek haneli kapı numarası olan tüm binalar, Gültepe mahallesine bağlı olduğu için hepsine kablo bağlandı. Harmantepe mahallesine de geçeceğiz planlamada var, yılbaşına kadar hepsi bitecek dediler.

şu saha ekiplerinin sayısını artırsalar tüm istanbula çabucak çekerler aslında... daha sanayi mahallesine gelecekler ohooo

Bugün biraz çalışmalarını izledim, 3 kişiye göre gerçekten hızlı ilerliyorlar. Ancak altyapı bitecek, kutular takılacak, abonelik başlangıcı v.s. derken biraz daha zaman var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beker3761 -- 18 Kasım 2025; 21:37:35 >

2020den beri bekliyorum ben var sen hesap et :)

• Yılbaşına kadar kablolamalar biterde. Sonrası biraz sıkıntı. Ana caddelerdeki büyük kutulara bağlantısı var. Kutularda eğer yoksa yeni cihazların konulması var. Hatların açılması portların açılması var. Abonelik süreçleri var. Var oğlu var yani.

Bizim bakır telefon kabloları halen direklerden sarkıyor.

Bu kadar şehrin merkezinde olup da, dağ başındaymış gibi muamele gören bir ilçe daha görmedim duymadım.

Neyse artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu sene kavuşucaz inşallah.

2026nın ilk çeyreği dediler bakalım

geçen sene gitmiştim burası aftih mı oluyor hayatım da ilk defa isntabul gittim oda bu bölge oldu. !!! GÜNCELLEME -  KAĞITHANE GİGAFİBER TAKİP 

Aynen hocam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.