Şimdi Ara

!!! GÜNCELLEME - KAĞITHANE GİGAFİBER TAKİP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
9
Favori
9.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son durum bilgisi olarak ilk sayfayı güncelledim

nasıl durdurulur ya sebep bilgisi var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türk Telekom da aynı anda çalışma yaptı bizim buraya. Türknet girdi ilk sonra Türk Telekom başladı. Rekabet yarışı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufturkay2001 -- 22 Kasım 2025; 11:4:35 >

Diğerlerine izin veripte Türknete izin verilmemesi bence rekabet kanununa aykırı bir durum olabilir.

• scorpman kullanıcısına yanıt

belediyenin sitesinde var ve cimer'e yazalım topluca

Belediyenin sitesinden başkana mesaj bölümünden yazdım.

• scorpman kullanıcısına yanıt

hepimiz yazalım ya şablon bi metin hazırlayalım şikayet yağmuruna tutalım

• Bana kalırsa konunun belediye ile alakası yok, bugün semt sakinlerinden çok fazla şikayet duydum. Resimde göreceğiniz üzere inşaata başlanacak arsayı bile hesaba katmadan kablo çekilmiş. Birçok apartman sakininden aynı şikayeti duydum, binaların dış cephesine gelişi güzel delik açılarak kablolar göze batacak şekilde çekilmiş. Yani şikayetlerin diğer firmalardan ziyade semt sakinleri tarafından yapıldığını düşünüyorum.

!!! GÜNCELLEME -  KAĞITHANE GİGAFİBER TAKİP

• beker3761 kullanıcısına yanıt

Cephe genişliğine bakarsak Kağıthane de böyle bir arsada inşaat yapamazsın. İmar kurallarına göre mevcut arsanın cephe genişliği yetersizdir. Yandaki binalarla beraber yapılabilir. Ayrıca Türk Telekom'un Kağıthane'de geniş altyapı sistemi olmasına rağmen havai fiber uygulaması yapmaktadır. Her şikayet edenin ne hikmetse sadece Türknet'i şikayet etmesi akla mantığa sığacak bir açıklama değildir.

Bizim burda var olan elektrik ve Türk telekom kablolarının yanına çekikdiginden sırıtmadı ama evet bu şekilde tepki alması normal. İnşaat yapılsa bile yine dış cepheye sabitlenir diye düşünülmüş olabilir ama ekip sayısı artarak kazı yapılması her türlü daha iyi olurdu. Ama tabi yine bilmiyorum Kağıthane gibi yerde kazı yapmak da zorlayıcı olmalı. Belediye zamanında tek altyapı yapsa firmalar ordan kabloyu geçirse harika olurdu. Superonline ayrı türk telekom ayrı Turknet ayrı kazı yapıyor.

tüm firmalar havai çekiyor türksat bile sadece sol kazarak götürdü mahallede şaşırdım.. ayrıca izin alınmışsa şikayetlerin dikkate alınmaması gerekir. Sadece Türknet'in çalışmaları durduruluyorsa art niyet ararım bunda..

• Herkesin fikrine katılıyorum ancak bölgemizde ikamet eden insan demografisini göz önüne aldığınızda, apartmanına izinsiz kablo çeken bir firma hususunda çok da hoş görülü olmadıklarını tahmin edersiniz sizde. Bizim bina da dahi sırf modem parası ödemek istemiyorum diyen ve fibere karşı çıkan insanlar var halen. Tabi ki devlet desteği olmadığından ve belediye izni ile alt yapı kurabilen bir firma olduğu için şikayet sayısı arttığında engel olunması normal bir durum. Bende gigafiber altyapısını dört gözle bekleyen biri olarak, sanırım bu bölgede kolay kolay buna müsaade etmeyecekler, bunu belirtmek istedim sadece.

• belediyeden izin alındıysa bina sakinlerinin iznine gerek yoktur, bunu engellemenin doğal gaz, elektrik ve su'yu engellemenin arasında fark yok.. kağıthane'de oturduğum güne lanet olsun zaten oturanların zihniyeti 1800lerden kalma

Adres ver hemen şikayet edicem. Bir Kağıthaneli olarakta bende imar kurallarına çok duyarlıyımdır. Ankara'ya bile direkt ulaştıracağım konuyla ilgili yetkili tanıdıklarıma kadar götürürüm konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 24 Kasım 2025; 10:3:24 >
  • Belediyenin sitesinden başkana mesaj bölümünden talep iletmiştim bugün fen işleri müdürlüğünden geri dönüş yaptılar bilgilendirmeyle alakalı şahsen ben Nurtepe'de oturan biri olarak bu bölgeyle alakalı da bilgi almak istemiştim herhangi bi çalışma izni, kazıyla alakalı vs. hiçbir şey yokmuş Nurtepeyle alakalı diğer bölgelerde de devam eden kazı çalışmalarının durma sebebinin İBB'nin kış mevsimi için 1 Aralık-15 Mart arası ortaya koyduğu kazı yasağıyla alakalı olduğunu söyledi. Sokakta Türk telekom fiber altyapı var o bile binama çekilmemiş vaziyette Türknetten de bi ümit bekliyorduk ama yalan oldu VDSL ile devam mecbur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.