Tıp yerinde saymış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kafkas tıp 29.9 kapatmış

-
-
Erzincan tıp 29k civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mardin artuklu tıp 28.1k civarı kapatmış
millet ne tercih etti acaba tip da ceng de yerinde saydı
-
Hocam makine elektronik gitmiş olabilir belki
Daha fazla ileri çeker diyordum tahminler tutmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ kontenjan azaltmıştı ve bölümler baya düşmüş. Benim bölümüm 63 k ile kapatmıştı 15 kontenjan düştü 55k gibi bir sıralama ile kapatmış bu sene . Diğer bölümleri de göz ucuyla inceledim ve bazıları fena düşmüş diyebilirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prolihan -- 20 Ağustos 2023; 2:18:41 >
Cevher Hazırlama Mühendisliği 150k dan 110k ya düşmüş deniyor şaşırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sondaki tüm tiplar 28 29la.kapatmis o araliktaki herkes tıpa saldırmış anlasilan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gemi ve deniz teknolojisi 74 binden 53-54 bine çekmiş mesela çok fazla talep olmuş kontenjan düşmesinin etkisi bir yere kadar çok talep var sanırsam . Ben geçen yıl 75 kişilik kontenjana 66. olarak girmiştim siralamasi 63.300 ile bitmişti benim 62.500 idi . Bu sene kontenjan 60 a düşmüş sıralaması 53bin gibi bir şey, normalde geçen seneye göre 60. olarak giren 60bin gibi bir şey yapmış olması lazım ama 7binlik çekme var . Özet olarak top ünilere büyük ihtimalle talep her sene artacak ODTÜ'de bizim üniversite gibi yükselmiş YTÜ'de çok sağlam yükselmiş . İsmi olan üniversitelere girilmesi gitgide daha da zorlaşacak bu gidişle .
En yüksek devlet tıp 1300 le kapamış baya gerilemiş üsttekiler
-
Üsttekilerden ileri gidenler ve yerinde sayanlar da var Hocam.
İstanbuldakiler geri gitmiş hep ctf ing ucundan kaçtı :(
-
Evet Ankaradakilerde ileri gitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X