Şimdi Ara

Kafesde Dövüşmek İstiyorum Pro Olarak (MMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda baslayıp amerikadaki dovuslere gırmek ıstıyorum su ana kadar kum torbasına vuramadım ama duvarı yumrukladım hep torbayı delebılırım ama profesyonel olarak calısmak ıstıyorum .mma nerde var ankarada ? yasım 20 yoksa brezilyaya gıdıp nınjıtsu mu ogreneyım ne yapıyım karar veremedım 4-5 dal var bu sporda kafam karıstı en cok hangısı kullanılıyokı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bone19 -- 21 Eylül 2012; 23:32:19 >

• em onları evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok içiyosun sonra böyle dokunuyor içme bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BReeD35

em onları evlat.

neden emıyım yaw yumruklamak benım ısım .
  • Murat abi yi bi araştır derim

Murat Kazgan; Kafes Dövüşçüsü, Resmi Boks Antrenörü, Kazgan MMA Takımı Kurucusu.

1986 yılında doğdu. Spora 9 yaşında başladı. Kickboks, tekvando, Muay Thai, Brazilian Jiu-Jitsu, güreş, boks gibi sporlarla uğraştı.

Tekvando ve kickboksta siyah kuşak sahibi olan, aynı zamanda resmi boks antrenörlüğü yapan Kazgan, 2004 yılında MMA ile ilgilenmeye başladı.

Dünyaca ünlü MMA takımı Carvalho'nun İstanbul temsilcisi Kazgan, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan GBG MMA takımı ile antrenmanlarına devam ediyor.

Türkiye'den çağrılmış ilk ve tek A sınıfı kafes dövüşçüsü Kazgan, MMA sporunun gelişmesi için Kazgan MMA Takımı'nı kurdu ve Türkiye'nin ilk kafes dövüş salonunu açtı.
  • Saçmalama ayten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıddı yorum ıstıyorum dovuscu yokmu hıc konu dısında yada ılgılı olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Murat abi yi bi araştır derim

Murat Kazgan; Kafes Dövüşçüsü, Resmi Boks Antrenörü, Kazgan MMA Takımı Kurucusu.

1986 yılında doğdu. Spora 9 yaşında başladı. Kickboks, tekvando, Muay Thai, Brazilian Jiu-Jitsu, güreş, boks gibi sporlarla uğraştı.

Tekvando ve kickboksta siyah kuşak sahibi olan, aynı zamanda resmi boks antrenörlüğü yapan Kazgan, 2004 yılında MMA ile ilgilenmeye başladı.

Dünyaca ünlü MMA takımı Carvalho'nun İstanbul temsilcisi Kazgan, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olan GBG MMA takımı ile antrenmanlarına devam ediyor.

Türkiye'den çağrılmış ilk ve tek A sınıfı kafes dövüşçüsü Kazgan, MMA sporunun gelişmesi için Kazgan MMA Takımı'nı kurdu ve Türkiye'nin ilk kafes dövüş salonunu açtı.

Murat reyis kral ya onun salon camlıcada ıstanbulda .Ankarada bu ıs ıyapan vardır ama cok tıky yerlerde cankaya falan gozum yemıyo yaw.

• yakında judoya başlayacagım. duvarı yumrukluyom kum torbasını delerim diyosun bu kadar emin olma b*k delersin . ve yaşında aşırı büyük biraz daha küçük olsaymış iyiymiş. ama yinede olarabilirsin ama çok çalışman lazım çünkü vücudun biraz zor alışır artık o bacagı kaldırmaya felen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperX3

yakında judoya başlayacagım. duvarı yumrukluyom kum torbasını delerim diyosun bu kadar emin olma b*k delersin . ve yaşında aşırı büyük biraz daha küçük olsaymış iyiymiş. ama yinede olarabilirsin ama çok çalışman lazım çünkü vücudun biraz zor alışır artık o bacagı kaldırmaya felen.

Bacaklarım esnek duzenlı olarak acıyorum hergun. 0 yakın yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bone19 -- 21 Eylül 2012; 23:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile666

quote:

yakında judoya başlayacagım. duvarı yumrukluyom kum torbasını delerim diyosun bu kadar emin olma b*k delersin . ve yaşında aşırı büyük biraz daha küçük olsaymış iyiymiş. ama yinede olarabilirsin ama çok çalışman lazım çünkü vücudun biraz zor alışır artık o bacagı kaldırmaya felen.

sadece bacak degil daha birsürü şey var. yüksek şansla özel parayla olan biryere gitmen gerek çünkü gençlik spor kluplerine artık seni alacaklarını sanmıyorum pek. ben 14 yaşındayım artık futbol felen oynamak istesem takıma almıyolar sen düşün illaki bi şekilde lisans alacaksın ve pek yolu yok.

• mma ayrıı, kafes dovusu dedıgın ayrı (ufc) neyse muay thaı ogren
  • quote:

quote:

quote:

sadece bacak degil daha birsürü şey var. yüksek şansla özel parayla olan biryere gitmen gerek çünkü gençlik spor kluplerine artık seni alacaklarını sanmıyorum pek. ben 14 yaşındayım artık futbol felen oynamak istesem takıma almıyolar sen düşün illaki bi şekilde lisans alacaksın ve pek yolu yok.

14 yasındamı :D 21 yasında futbola baslayanlar var :d yetenegın yoktur senın :D pek yasla ılgısı yok futbolun

• Arkadaş çok mma izlemiş gaza getirmiş kendini
  • quote:

quote:

quote:

quote:

14 yasındamı :D 21 yasında futbola baslayanlar var :d yetenegın yoktur senın :D pek yasla ılgısı yok futbolun

ben futbolun yaşla ilgili oldugunu söylemedim lisans alman daha zordur dedim.

• Kişinin Blok URL :http://forum.donanimhaber.com/m_66096910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66096910

Yukarıda ki linke tıkladığınızda , konuyu açan kişi bloklayacak ve onun mesajlarını , kara listenizden çıkarmadığınız sürece görmeyeceksiniz.
  • benim arkadaşım gidiyordu sen ankara değilde bir istanbula gelmen gerek bence!!!! murat kazgan şuan fenerbahçede hoca bılıyorum arkadaşım gıdıyor ama pahalı olmalı bağdat cddsınde apachı serkan var ıstanbula gelmen gerek bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkebasar -- 22 Eylül 2012; 0:36:57 >
  • quote:

Burda baslayıp amerikadaki dovuslere gırmek ıstıyorum su ana kadar kum torbasına vuramadım ama duvarı yumrukladım hep torbayı delebılırım ama profesyonel olarak calısmak ıstıyorum .mma nerde var ankarada ? yasım 20 yoksa brezilyaya gıdıp nınjıtsu mu ogreneyım ne yapıyım karar veremedım 4-5 dal var bu sporda kafam karıstı en cok hangısı kullanılıyokı ?

hocam ben de ilgileniyorum iyi biyer bulursan bana da mesaj atar misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Burda baslayıp amerikadaki dovuslere gırmek ıstıyorum su ana kadar kum torbasına vuramadım ama duvarı yumrukladım hep torbayı delebılırım ama profesyonel olarak calısmak ıstıyorum .mma nerde var ankarada ? yasım 20 yoksa brezilyaya gıdıp nınjıtsu mu ogreneyım ne yapıyım karar veremedım 4-5 dal var bu sporda kafam karıstı en cok hangısı kullanılıyokı ?

nie sen horuz musun gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

quote:

Cıddı yorum ıstıyorum dovuscu yokmu hıc konu dısında yada ılgılı olan ?

la değişik iki yumruk atma ile kendini bişey mi sandın ? daha mma ne araştırmadan gelmişsin burda konu açıyorsun sen git never back down,fight club izle sağ solu tekmele senden başka bi b.k olmaz

Yaw he he .Vıtamınsız konusma uza konudan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.