Şimdi Ara

Kafedeki kızdan hoşlandım (danışma amaçlı konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, öylesine yeni mekan deneyelim diye gittiğimiz bir kafede güzel tatlı bir garson kız denk geldi. Kız gerçekten çok hoşuma gitti, muhabbeti de kurdum. Sonra kıza bir anket verdim dersle ilgili olduğunu ve doldurursa bana çok yardımcı olacağını söyledim. Kızdan anketin sonuçlarını bekliyorum. 2 kez numarasını isteme girişimim oldu. Birincisi, whatsapp varsa anket sonuçlarını bana atsan olur mu ne zaman geleceğim belli değil dedim. O da; resim mi? benim whatsapp ım yokki dedi. İkincisi de aynı gün kasada hesap öderken bir kartvizit aldım ve üzerine numaramı yazıyorken, anketi doldurunca bana haber verirsin dedim. kız dedi ki benim kontörüm yok ki alsam bile haber veremem. Onun dışında baya muhabbet kurduk iyi gidiyo gibi.

Cafe de herkesle kanka oldum nerdeyse, normal yapımdan da kaynaklı insanlara iyi ve saygılı davranan birisiyim. Gittiğimde ayrı bir ooo hoşgeldin havası filan oluyo yani ama nasıl bu kızla işi ilerletebilirim tam emin olamıyorum, pek plan program yapan bir insan da değilim. Size danışmak istedim.

Ne yapabiliriz diye bir danışayım dedim. Rica ediyorum konuyu baltalamayın, saygılı yorum atın.

Not: Her önüne gelene yazan bir tip değilim.

Herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 19 Aralık 2014; 16:18:15 >

• Whatsapp yok kontör yok kız beni bırak diyememiş böyle demiş gibime geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark

Whatsapp yok kontör yok kız beni bırak diyememiş böyle demiş gibime geldi

hocam bana da öyle gelmişti başta da kız 10 saat çalışıyomuş günde. Gerçekten telefonla uğraşmaya pek vakti olmuyo baya gözlemledim, sanırım kontör almamış olması muhtemel. Eğer dedikleri doğruysa sevgilisi de yok gibi. Ayrıca saygılı cevap için de çok saol. Ek olarak, bu olaydan sonra 1 2 kere daha gittim. Hoşgeldin vs vs muhabbet ettik baya güldük eğlendik. Rahatsız etmiş olsam böyle olma diye düşünüyorum ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 19 Aralık 2014; 16:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeito

quote:

hocam bana da öyle gelmişti başta da kız 10 saat çalışıyomuş günde. Gerçekten telefonla uğraşmaya pek vakti olmuyo baya gözlemledim, sanırım kontör almamış olması muhtemel. Eğer dedikleri doğruysa sevgilisi de yok gibi. Ayrıca saygılı cevap için de çok saol. Ek olarak, bu olaydan sonra 1 2 kere daha gittim. Hoşgeldin vs vs muhabbet ettik baya güldük eğlendik. Rahatsız etmiş olsam böyle olma diye düşünüyorum ama?

Kendine güveniyorsan ve abest kaçmıyacaksa tatil gününde bir yere yemeğe davet et veya çay içmeye falan maksat seninle bir yere gelsin zaten ordan mesajı alırsın

• quote:

quote:

quote:

Kendine güveniyorsan ve abest kaçmıyacaksa tatil gününde bir yere yemeğe davet et veya çay içmeye falan maksat seninle bir yere gelsin zaten ordan mesajı alırsın

Iste bunu da cikisini bekleyip yapim diyorum da gece 1 de cikiyo izin gununu sorayim once. Saolasin hocam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Iste bunu da cikisini bekleyip yapim diyorum da gece 1 de cikiyo izin gununu sorayim once. Saolasin hocam :)

Valla genel şeyleri yazdım sen saol

• kasiyerler bitti garsonlara mı başladınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde bunlar kasiyer konusu oluyordu devir degismis forumda hayret…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafelerdeki garson kızlara günde 50 tane senin gibi adam sarıyor oda müşteri gelsin diye ters yapamıyor. Bence bu.

• Reddederse alıntılayın beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Kafelerdeki garson kızlara günde 50 tane senin gibi adam sarıyor oda müşteri gelsin diye ters yapamıyor. Bence bu.

Hocam dediginiz gibi bir ortam yok. Daha ortada birsey de yok yalnizca danismak istedim dedigim gibi her onune gelene yazan bi tip degilim

• gece 1 de onu babası alıyorsa işin zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

gece 1 de onu babası alıyorsa işin zor

Oncelikle yorum icin saol hocam kiz bulgar gocmeni ailesi bulgaristan da sanirim. Yine de emin olmak icin sorarim ortam olursa

• arkadaş olarak takılmaya devam et samimi olunca iyice samimi olunca açıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 19 Aralık 2014; 17:55:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberabi

arkadaş olarak takılmaya devam et samimi olunca iyice samimi olunca açıl.

Nedense Sanirim taniyamadi baya soguk konustu ilk girdigimde kafeye bugun. Bakalim gidisat neti gostercek. Ya da mevzuyu da cakmis olabilir bakalim artik

• Bi de muhabbet etmeye zaman olmuyo pek . arkadas olmak baya vakit alir benim para dayanmayabilir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.