Şimdi Ara

Kafede Şahin K.'yı gördüm! (SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler bugün kafede oturuyoz arkada şahin k türbanlı bi kadınla oturuyodu arkadaşla anlaştık beni çeker gibi yapıp şahin k yı çekicekti ve çektide... ss az sonra geliyo telefondan atıyorum pcye

• reserved
  • Bahalum ne ümüş?
  •  Kafede Şahin K.'yı gördüm! (SSLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil3406 -- 25 Ocak 2012; 20:09:09 >
  • Takip
  • beklemedeyiz reis
  • ifşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 25 Ocak 2012; 20:08:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babam bunları izliyor (ss'li)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bi arkadasım bizzat fotosu war. mecidiyeköyde çekilmiş
  • magaraya yenı gelen resmı ekleyecek buyuk ıhtımal ıstersen ben senden once koyarım
  • reserved
  • ss var dediler ?
  • Bu konudaki kullanıcılar: Rocky Balboa®, maximusix, Ahmet_Şahin, Kulspruta, bilgehankalkan, stopplay, phoenix_88, Alpset, Mr Winchester, kıpçak+kk, SAS, aylik akbil, Green Hell, iwanthidan, birisi_98, yavuzz42, UniJaa_61, sweet006, blackrx, gtr5000, Feyzullah05, Gast35, r0Xie, aşkacısı, Kazmapolitan, Dain, ByRomanTicO, ßaßeL, Görkem !, makarnacanavarı, Pluton*, Sangre, zıplayanpırasa, Kelâg, Hell Patrol, Esposito Bandolero
    42 kayıtlı üye, 16 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

ifşa

Oha apdullah ne işin var lan ? :D

• belarus shopçularını yakalayan arkadaşı bu konuya davet ediyorum bi incelesin ondan sonra inanırım
  • baya degişmiş ya kaç gndür filmlerine bakıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

belarus shopçularını yakalayan arkadaşı bu konuya davet ediyorum bi incelesin ondan sonra inanırım

yok bu benim arkadaş da benim kim olduğumu bilmiyor yapmaz bu çocuk öyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

belarus shopçularını yakalayan arkadaşı bu konuya davet ediyorum bi incelesin ondan sonra inanırım

yok bu benim arkadaş da benim kim olduğumu bilmiyor yapmaz bu çocuk öyle şeyler

http://forum.donanimhaber.com/m_53004842/tm.htm

• Trolleyip kaçtı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.