Şimdi Ara

Kafe de yaşadığım saçmalık böyle birşey yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normal de kafe falan sevmiyorum fiyatları uçuk olması sebebiyle ancak arkadaşın başından geçen talihsiz bir olay yüzünden evlere dağılmak yerine kafeye gidip iki sohbet edelim dedik. Gittik oturduk 4 kişiyiz siparişleri verdik. 3 arkadaş türk kahvesi, diğer arkadaşta sahlep istedi. Türk kahvesi 5 tl sahlep 8 tl

    Neyse garson kız gitti 2 dk sonra geri geldi. Sahlep elimizde kalmamış yerine başka birşey içer misiniz? dedi.

    Arkadaşım da o zaman çay alayım dedi. Şimdi buraya dikkat, Garson "çay olmaz" sisteme sahlepi girdik onun yerine "8 tl lik birşey içmeniz gerek" dedi. Kan beynime sıçradı resmen bi an sinirlenip ne demek 8 tl lik birşey içmek zorunda biz birşey ödemedik etmedik elinizde sahlep yoksa menüde ne işi var dedim. Hala bana sistem'den değiştiremiyoruz diyor. O zaman bana patronu çağırın dedim. garson kız bi an sesini düşürdü patronu mu? :( dedi. Bana söylemişlerdi sahlep olmadığını ben unutmuşum dedi. Sonra arkadaşlar da abaza içgüdü devreye girdi tamam boşver siz o zaman 8 tl lik ne varsa ondan getirin dedi.

    Kız bol bol özür dileyerek gitti. Sıcak çikolata getirdi arkadaşa 8 tl lik o varmış.

    Cidden bunu yaşadım. Böyle birşey kabul edemem ki arkadaşların o abaza içgüdüsü devreye girmese hiçbirşey ödemeden içmeden kalkıp gitme taraftarıydım.

    Esnaf kültürü ve ahlakının bittiğini biliyorum ama bu kadar da "çakallık" kabul edilemez üstelik mekan varya tıklım tıklım doluydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 29 Mart 2018; 2:24:27 >







  • Ne kadar boş beleş bir konu. X şehrinde Y kafede Z kişilerinin A garsonuyla yaşadıkları boş beleş olay. Hiçbir detay yok. Hatta olayın Türkiye’de geçtiği bile meçhul diyecektim ki Allah’tan para birimi TL diye yazmış konu sahibi.

    Bir de kibarlık yapan, halden anlayan arkadaşlarını Abazalık içgüdüsü diyip yermiş. Senin de annen kız kardeşin kafede çalışıp bir hata yapsa, kafedeki erkekler tarafından laf yese hoşuna gidecek herhalde ki gariban garson kızlara artistlik yapmayı seviyorsun
  • boyle aptallik olamaz banane lan sisteme sahlep girdiyseniz musteriye 8 tl lik bisey icmeniz lazim denir mi yahu ? Manager olsam kovarim o kizi o anda.
  • Farkettiysen kıza önceden söylemişler sahlep olmadığını, o da pek dikkat etmeyip buna rağmen sisteme girmiş, sonra yok diyip 8 TL'lik bir şey almanızı istemiş mecburen. Belki de önceden planlandı bu, ve tahmin edildi arkadaşlarının abazalık yapacağı, aynı şeyi garson erkek siz de kız olsaydınız yapmazdı, hatta çok çok üzgünüm diyip indirimli içecek getirirlerdi, kadın olmanın üstünlükleri, yaşasın femünüzm!
  • Sistemden silemiyorum diyerek iyi yemiş sizin arkadaşları kıza helal olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    boyle aptallik olamaz banane lan sisteme sahlep girdiyseniz musteriye 8 tl lik bisey icmeniz lazim denir mi yahu ? Manager olsam kovarim o kizi o anda.

    Hocam sistemi değiştiremiyoruz demesi daha da tilt etti beni. Neyin sistemi alt tarafı tabletle siparişi aldın değiştir gitsin ha değişmiyorsa söyle müdürüne durumu belirt ek not düşsünler. Çakallık bu başka birşey değil
  • Erkek garson olsa kavga çıkardı
  • Vayyyybee neler oluyor memlekette.. Aga..

    Kafe Cafe gidilir Gidilmez hesap 8 tutar ödersin hayır ödemezsin.ben açıktım tost hazır soğusun yiyecem. Neyse uzatmayalım. Kız güzelmiş acaba.. Bla Bla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Sistemden silemiyorum diyerek iyi yemiş sizin arkadaşları kıza helal olsun

    "Sistem şuan yavaş" diyenler yüzünden bunlar türedi galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam mekanı terk ederdim bakalım ne yapacaklar diye.
  • Yazık lan ekmek parası kolay kazanılmıyor. Belki gerçekten unutmuştur. Arkadaşlarının yapıcı olması iyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afiyet olsun sahleplendiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Mart 2018; 21:20:24 >
  • Garson erkek olsa nolurdu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankada blokeli kartimin borcunu öderken benzer bisey yaşadım.



    mobil uygulama icin şifre almak ister misiniz diye sordu, uygulama ile borcunuzu takip edebilirsiniz bu sekilde dedi, tamam,telefonuma mesaj olarak mi gelicek sifre dedim. evet dedi.

    sonra bi kağıt çıkarttı, imzalamami söyledi, dedim bu ne için. mobil uygulama şifresiyle alakasi olmadığını ve bazi şeyleri kabul ettigime dair saçmalıklar olduğunu okuyarak anladim ve bana altı üstü bu şifre göndericektiniz, imzadan bahsetmediniz. zaten hesap blokeli aylardir bu ne dedim. ekstra taksit yapabilcegimi falan söyledi sonra 5 tl ücreti var dedi. imzalayamam bunu dedigimde aşırı tepki gösterdi, sisteme girdim bunu değiştirme imkanım yok vs baya dil döktü, ben de bana bundan bahsetmediniz, zaten imza atmadigim icin gecerli sayilmaz diyip kestirdim.



    sistem ayağına ayakta s*kiyorlar. bu arada bu olayi tamamiyla aynı diyaloglarla 2 defa yaşadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5 liralık çay getirip 3 lirayı cepe de atabilirdi burası türkiye nede olsa insanları köle gibi çalıştırıyorlar garsonun nasıl çalıştırıldığını bilmiyoruz unutmuş olabilir bana göre her insanın yapabilceği küçük bir hata bu
  • hata olabilir elbette ancak sahlep yoksa çay getir niye ödenmemiş birşeyi hala 8 tl lik birşey için diye diretiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücretle calisan insanlara çok yuklenmeyin beyler vicdaniniz olsun. Günde 10-12 saat calistiriliyorlar, aldıkları para desen belli mutlu değiller. Emekciyi ezmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu abaza içgüdüsü başıma bela bende çok çekiyorum.ne arasan bende var nasıl bir insanım yavvv ama hepsi bitecek haberiniz olsun
  • Kız ağır abaza beyler bu erkeklere iyi yürümüş onları ayakta pon pon yapmış zavallı gelmiş konu açıyor yanımdaki abaza diyor

    Olum asıl abaza kız sizi ayak üstü becer miş ne demek sistem den silemiyorum zuha xD xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın günahını almayalım da böyle yerlerde uzun süre çalışan elemanlar müşteriyi gözünden tanır ikna olup olmayacağını vs kestirirler. Muhtemelen arkadaşlarınızdaki potansiyeli görüp sıcak çikolatayı ittirmiş olabilir :D
  • Kalabalık olmasa bunu yapmazdı, geçmiş olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.