Şimdi Ara

Kafe- Çay Bahçesi açacağız sizin önerileriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda Kafe çay bahçesi tarzı birşey açacağız. yaklaşık 3000m2 açık çimenlik park alanı var bir kısmının üstünü kapatmayı düşünüyoruz.

Burası için sizin önerileriniz nelerdir ? Ne tarz şeyler yapalım ? Kafe civarında hiç rakibimiz yok.

Edit :

Akülü araba ve Trambolin getirmeyi düşünüyoruz.
    Nargile olacak.
    Markayı prestijli tabiri caizse "premium" bir marka olarak vurgulamayı düşünüyoruz. Bilirsiniz, starbucks mesela. Ederi olmayan kahveleri birkaç misline satıyor. Neden ? Prestijli marka...

edit 2 :
    Arkadaşlar ışıklandırmadan Masa sandalye koltuğa kadar her türlü tavsiyenizi bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ot -- 19 Temmuz 2013; 16:06:25 >

• Cafe'r
  • sınırsız kahvaltı ve tost-hamburger ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Cafe'r

İsmi belli ama yine de teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

sınırsız kahvaltı ve tost-hamburger ekleyebilirsiniz.

Tost - Hamburger zaten olacak, ama sınırsız kahvaltıyı da düşünelim iyi hatırlattınız.
  • Bi köşeye çocuk parkı yaptırın, aileler için bu bir artı olur. Hem çocuğu parka getirmiş hemde kendi çayını Kahvesini içmiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bölümde kart, okey tarzı oyunlar oynatabilirsiniz ayrıca açık alan çimenlik ise armut koltuklar cok iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeeR

Bir bölümde kart, okey tarzı oyunlar oynatabilirsiniz ayrıca açık alan çimenlik ise armut koltuklar cok iyi olur.

Evet çimenlik alanlara armutu biz de düşünüyorduk. Diğer önerinizi dikkate alacağız

quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Bi köşeye çocuk parkı yaptırın, aileler için bu bir artı olur. Hem çocuğu parka getirmiş hemde kendi çayını Kahvesini içmiş olur.

Şansımıza parkın içerisinde belediyenin yaptırdığı bir çocuk parkı var. Çok iyi bir avantaj gerçekten...

Tüm önerilere Çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cafe's
  • Çayı mazot gibi yapmayın da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık_Uğur

Çayı mazot gibi yapmayın da :)

iyi bir ocakçımız var bile
  • Nereye aciyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

Nereye aciyosun

Yeri belirtmek istemiyorum ama Ankarada değiliz
  • ot kullanıcısına yanıt
    Onun görünen 3 dönümü kadar da yerin altında olsun kumarhane yapalım :D

• Trambolin iyi bir fikir çocuklar gerçekten çok zaman geçirirler fakat akülü araç için aynı şeyi düşünmüyorum nedense. Onun dışında bir akşam hafif yiyecekler eşliğinde canlı müzik düzenleyebilirsiniz. Ses getirir.
  • Menüler hazırla :) Öğrenci menü veya Cafenin adı menü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Trambolin iyi bir fikir çocuklar gerçekten çok zaman geçirirler fakat akülü araç için aynı şeyi düşünmüyorum nedense. Onun dışında bir akşam hafif yiyecekler eşliğinde canlı müzik düzenleyebilirsiniz. Ses getirir.

quote:

Orijinalden alıntı: Burakfrcsgzl

Menüler hazırla :) Öğrenci menü veya Cafenin adı menü :)

Fikirlerinizi düşüneceğim teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: SaMSuN990

Onun görünen 3 dönümü kadar da yerin altında olsun kumarhane yapalım :D

:D

• öğrencilerin bol olduğu bir yerse öğrencilere yönelik ,ucuz doyurucu bikaç şey ekleyin derim onun dışında akülü araba da biraz düşünülmeli bence de onunla sürekli ilgilenilmesi gerekicek falan . onun dışında, gittim bi kafede açık havada projeksiyon ile film gösterimi oluyodu her hafta boyunca gelen müşterilere menüyle beraber bi el broşürü veriyolar,"her hafta cuma akşamları kafemizde film izliyoruz işte bu hafta hangisini izleyelim " gibi anket veriyolar, cuma akşamları da saat 8'de izlemek isteye filmini izliyo, istemeyen diğer tarafta oturuyo . sesini fazla açmayınca da kimse rahatsız olmuyodu.
  • geceleri canlı müzik koydurabilirsin gitarla güzel bi kız hem çalıp sölerse iyi olur(öğrenciyse onada ek gelirde gelir hem) onun dışında apaçileri kroları sokmayın içeriye insanlar rahatsız olmasın ama genç aşıklar filan düzgün olanlarlar girsinler içindeki parka bide yürümek için bi alan yaptırabilirsin gelen çocuklar akülü arabayla giderken aileleride yanda yürüş yapabilsin onun dışında sade aydınlatmalar seç geceleri 5-10 metre arayla yolun 2 tarafında aydınlatmalar olsun ayrıca yolun kenarlarına şerit led çekince çok güzel duruyor böle yolun tam neresi olduğu anlaşılıyor ve bence en önemlisi bi tane süs havuzu ama doğal olsun böle içinede 1-2 balık çocuklar gidip balıklara bakabilsin  Kafe- Çay Bahçesi açacağız sizin önerileriniz ? bu arada şerit ledden kastım böle ışıklı ipler  Kafe- Çay Bahçesi açacağız sizin önerileriniz ? yol kenarına çekince 10 numara oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

geceleri canlı müzik koydurabilirsin gitarla güzel bi kız hem çalıp sölerse iyi olur(öğrenciyse onada ek gelirde gelir hem) onun dışında apaçileri kroları sokmayın içeriye insanlar rahatsız olmasın ama genç aşıklar filan düzgün olanlarlar girsinler içindeki parka bide yürümek için bi alan yaptırabilirsin gelen çocuklar akülü arabayla giderken aileleride yanda yürüş yapabilsin onun dışında sade aydınlatmalar seç geceleri 5-10 metre arayla yolun 2 tarafında aydınlatmalar olsun ayrıca yolun kenarlarına şerit led çekince çok güzel duruyor böle yolun tam neresi olduğu anlaşılıyor ve bence en önemlisi bi tane süs havuzu ama doğal olsun böle içinede 1-2 balık çocuklar gidip balıklara bakabilsin.

Hocam görüşlerinizi dikkate alacağız.

en iyi tarafı 2 tane büyük süs havuzu var zaten. bunun gibi doğal değil ama var :)

quote:

Orijinalden alıntı: zeyl

öğrencilerin bol olduğu bir yerse öğrencilere yönelik ,ucuz doyurucu bikaç şey ekleyin derim onun dışında akülü araba da biraz düşünülmeli bence de onunla sürekli ilgilenilmesi gerekicek falan . onun dışında, gittim bi kafede açık havada projeksiyon ile film gösterimi oluyodu her hafta boyunca gelen müşterilere menüyle beraber bi el broşürü veriyolar,"her hafta cuma akşamları kafemizde film izliyoruz işte bu hafta hangisini izleyelim " gibi anket veriyolar, cuma akşamları da saat 8'de izlemek isteye filmini izliyo, istemeyen diğer tarafta oturuyo . sesini fazla açmayınca da kimse rahatsız olmuyodu.

bu biraz olmayacak gibi ama düşünelim :/

• evet film işi biraz öğrencilere yönelik duruyodu , benım hoşuma gitmişti film içim her cuma mutlaka gidiyodum , fikir olsun dedim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.