arkadaşlar ben bilgisayara yeni format attım ve herşey yolundaydı. Ama bilgisayarı kapatıp açtım baktımki bazı ayarlar bozulmuş. mesela windows güvenlik merkezinde virüs koruyucu bulunamadı diyo ondan sonra dvd-cd-r olan sürücü kapatıp açtıktan sonra cd sürücü olmuş. update olmuyor internet ayarını yapın diyor dediği gibi yapıyorum yine olmuyor bi yardım edin saolunnnn.
Firewall olarak ZoneALARM kullan.Denetim masasında güvenlik merkezine gir(kalkan sembollü olan) Sonra 3 seçeneği de iptal et. Sonra Güvenlik duvarına gir.Ve devre dışı burak.Zonealarm sana yeter. Antivirüs programını kaldırıp yeniden yükleyebilirsin.Sorun çıkarmıyorsa dokunma. Adaware se programını trojanlara karşı kullanabilirsin.
Kolay gelsin
iyide soyledigin seyden daha dogal bişey yok tabiki bozulur silinir tekrar kurman lazım ayarları yapman lazım
arkadaş senin dediğin norton ghost yedekliyo ama ben bilgisayarımı açınca aynen kalmasını istiyorum. (deepfreeze) gibi değil. yani ayarlarımın hep aynı kalmasını istiyorum. ama bana bunun nedenini söylersenizde sevinirim ve çok açık bir yöntem söylersenizde iyi olur.. saolun....
quote:
Orjinalden alıntı: delibaş
arkadaş senin dediğin norton ghost yedekliyo ama ben bilgisayarımı açınca aynen kalmasını istiyorum. (deepfreeze) gibi değil. yani ayarlarımın hep aynı kalmasını istiyorum. ama bana bunun nedenini söylersenizde sevinirim ve çok açık bir yöntem söylersenizde iyi olur.. saolun....
Tam bilemeyeceğim ama güvenlik duvarı ayarı bazen öyle sapıtıyo..En iyisi uyarıları ve güvenlik duvarını devre dışı bırakmak..
CD writer hakkında frimeware ini bi güncellersen sorun kalkar ortadan