Şimdi Ara

kafayı yiyecem yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayara yeni format attım ve herşey yolundaydı. Ama bilgisayarı kapatıp açtım baktımki bazı ayarlar bozulmuş. mesela windows güvenlik merkezinde virüs koruyucu bulunamadı diyo ondan sonra dvd-cd-r olan sürücü kapatıp açtıktan sonra cd sürücü olmuş. update olmuyor internet ayarını yapın diyor dediği gibi yapıyorum yine olmuyor bi yardım edin saolunnnn.

• Firewall olarak ZoneALARM kullan.Denetim masasında güvenlik merkezine gir(kalkan sembollü olan)
    Sonra 3 seçeneği de iptal et.
    Sonra Güvenlik duvarına gir.Ve devre dışı burak.Zonealarm sana yeter.
    Antivirüs programını kaldırıp yeniden yükleyebilirsin.Sorun çıkarmıyorsa dokunma.
    Adaware se programını trojanlara karşı kullanabilirsin.

Kolay gelsin
  • iyide soyledigin seyden daha dogal bişey yok tabiki bozulur silinir tekrar kurman lazım ayarları yapman lazım
  • norton ghost benzeri programlar kullanırsan ayarları her seferinde yapmak zorunda kalmazsın
    tek hedefin norton ghostu öğrenmek olsun :http://bilgisayardershanesi.com/Norton%20Ghost.htm
  • gene formatla
  • arkadaş senin dediğin norton ghost yedekliyo ama ben bilgisayarımı açınca aynen kalmasını istiyorum. (deepfreeze) gibi değil. yani ayarlarımın hep aynı kalmasını istiyorum. ama bana bunun nedenini söylersenizde sevinirim ve çok açık bir yöntem söylersenizde iyi olur.. saolun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: delibaş

arkadaş senin dediğin norton ghost yedekliyo ama ben bilgisayarımı açınca aynen kalmasını istiyorum. (deepfreeze) gibi değil. yani ayarlarımın hep aynı kalmasını istiyorum. ama bana bunun nedenini söylersenizde sevinirim ve çok açık bir yöntem söylersenizde iyi olur.. saolun....

Tam bilemeyeceğim ama güvenlik duvarı ayarı bazen öyle sapıtıyo..En iyisi uyarıları ve güvenlik duvarını devre dışı bırakmak..

CD writer hakkında frimeware ini bi güncellersen sorun kalkar ortadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Yardım edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.