Bildirim
kafayı yiyecem şu iki soruya bakın lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1) çubuğa türdeş dememiş dolayısıyla çubuğun ağırlık merkezi tam orta noktasındadır diyemeyiz. aslında 1. denge durumundan bizden tam da bunu istiyor çubuğun ağırlık merkezini bulmamızı. desteğe göre tork alırsak çubuğun ağırlık merkezini K ucundan 3 birim ötede buluruz. 2. şekilde çubuk ters çevrilmiş farkettiysen L ucundan 1 birim öteye aşağı doğru çubuğun ağırlığını yani Pyi göster. daha sonra tork al. yani tekrar desteğe göre tork alırsak 3P+2P=4F ise F=5/4P
2) 2.cisini istersen değer vererek bul ama kasnak ve dişlilerde ortada bulunan iletim görevi yapar. yani yarıçapını ne yaparsan yap diğerlerine bir etkisi olmayacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: öfçoksıkıldım
1) çubuğa türdeş dememiş dolayısıyla çubuğun ağırlık merkezi tam orta noktasındadır diyemeyiz. aslında 1. denge durumundan bizden tam da bunu istiyor çubuğun ağırlık merkezini bulmamızı. desteğe göre tork alırsak çubuğun ağırlık merkezini K ucundan 3 birim ötede buluruz. 2. şekilde çubuk ters çevrilmiş farkettiysen L ucundan 1 birim öteye aşağı doğru çubuğun ağırlığını yani Pyi göster. daha sonra tork al. yani tekrar desteğe göre tork alırsak 3P+2P=4F ise F=5/4P
2) 2.cisini istersen değer vererek bul ama kasnak ve dişlilerde ortada bulunan iletim görevi yapar. yani yarıçapını ne yaparsan yap diğerlerine bir etkisi olmayacaktır
2. Soru;
Yani orada ortadakinin yarıçapı önemli değil mi ( biraz daha açarmısın)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
n1.r1=n2.r2=n3.r3 değil mi bu formülü mantık çerçevesinde yorumlarsak Knın yarıçapı ve tur sayısı değiştirilmiyor e Mnin de yarıçapında bir değişiklik yok dolayısıyla tur sayısı da aynı kalır ha ne olur o zaman Lnin tur sayısı azalır o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: öfçoksıkıldım
n1.r1=n2.r2=n3.r3 değil mi bu formülü mantık çerçevesinde yorumlarsak Knın yarıçapı ve tur sayısı değiştirilmiyor e Mnin de yarıçapında bir değişiklik yok dolayısıyla tur sayısı da aynı kalır ha ne olur o zaman Lnin tur sayısı azalır o kadar.
Şimdi anladım soal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X