Şimdi Ara

!!Kafayı yiyecem Ekran kartımı seçmeme yardımcı oLun!!ATİ Mİ--NVİDİA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 watt güç kaynağım amd x2 3800 işlemcim 2 gb ram var bana uygun ekran kartı seçin 300 350 arası para verebiLirm.kafam fena haLde karışık geceLeyin rüyaLarıma giriyor vaLLaha:D biLmem nvidia da sorun varmış ati yavaşmış ne seçeyim söLeyin aLLah rızası için artık canıma tak etti LÜTFEN BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR.SONSUZ TŞKRLER HEPİNİZE saygıLar..

• bütün gece rüya göreceğinize forumu okusaydınız kalmazdı öyle bi sorununuz.. 8800Gt alabilirsiniz. daha ucuzu için 9600 serisi var. ati 3870modeli iyidir.
  • walla o aralıkda dolu kart var

fiyatları 3850-9600gt-3870-8800gt şeklinde 250 den 350 ytl ye kadar gider, perfromansları da aynı şekildedir.

forumda bir dolu inceleme mevcut.biraz dolanıp bakarsan kendine ve bütçene uygun birini alabilirsin.

ama hangisini alırsan al mutlaka 512mb olsun
  • ZOTAC DÜZ 8800GT AL KAFAN RAHAT OLSUN
  • ya kardeş ben bu tuğer diye bi arkadaş var onun dedikLerine takıLdım çok oynayınca kasıyomuş faLan ne ayak:D
  • ekran kartı mı kasıomuş??konuyu açalım
  • ya su beLek sorunu varya o 512 yetmiyomuş 1 gb ii oLurmuş 512 beLLi bi yerden sonra kasıyomuş aLt tab yapınca düzeLiyomuş faLan fiLan forumLarda zaten var bu konu.sen aLdınmı ekran kartı erberkk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

walla o aralıkda dolu kart var

fiyatları 3850-9600gt-3870-8800gt şeklinde 250 den 350 ytl ye kadar gider, perfromansları da aynı şekildedir.

forumda bir dolu inceleme mevcut.biraz dolanıp bakarsan kendine ve bütçene uygun birini alabilirsin.

Bu kartları düşünebilirsin, yalnız 8800GT nin 256mb lık ezik versiyonu ile 3850'nin 256mb lık versiyonunu alma, 10-20$ fark için, çok pişman olursun sonra. ATi 38XX serisi malesef yurtdışı fiyatına satılmıyor Türkiye'de. nVidia'nın bahsi geçen kartlarını iyi fiyatla Gigatek'de falan bulabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: churl

ya su beLek sorunu varya o 512 yetmiyomuş 1 gb ii oLurmuş 512 beLLi bi yerden sonra kasıyomuş aLt tab yapınca düzeLiyomuş faLan fiLan forumLarda zaten var bu konu.sen aLdınmı ekran kartı erberkk

Arkadaşım bu yazdığın sorun bundan 6 ay öncesinde kaldı bu sorun sadece nvidianın 8800gt320mb larında bir ara vardı oda ilk çıkan modelleriydi,şimdi sana zaten bu kartları önerende olmaz. sana tavsiyem paran yetiyorsa ati3870 al fiyatları düştü ,üstelik yeni gelen 8.3 diverı ilede baya güzel bir performans artışı olmuş diyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

Arkadaşım bu yazdığın sorun bundan 6 ay öncesinde kaldı bu sorun sadece nvidianın 8800gt320mb larında bir ara vardı oda ilk çıkan modelleriydi,şimdi sana zaten bu kartları önerende olmaz. sana tavsiyem paran yetiyorsa ati3870 al fiyatları düştü ,üstelik yeni gelen 8.3 diverı ilede baya güzel bir performans artışı olmuş diyorlar.

gts-g80/gts-g92 adlı konuya bakmanı öneririm.sende bu konuyu pek takip etmiyosun gördüğüm kadarıyla,orada bir dolu oyun ve test var.
    sonuç itibariyle bellek yönetim sorununun sadece 320mb lık gts lerde değil tüm 88xx serisinde olduğu ortaya çıkmış durumda.

ki o konuyu açan arkadaş @tuğer, 320mb gts den 512mb lık gts ye geçmiş bi kullanıcı.
  • ya sorun sorun sorun benim için önemLi oLan beni 2 3 sene kadar oyunLarda ii performans verecek bi kart professionaL deiLim ameturde deiLim ortayım :::D yarın nasip oLursa aLıcam şimdiLik 8800 gözüküyo gibi marka önemLimi bu arada msı palit.zotac pahaLı yaLnız bunLardan
  • quote:

ya sorun sorun sorun benim için önemLi oLan beni 2 3 sene kadar oyunLarda ii performans verecek bi kart professionaL deiLim ameturde deiLim ortayım :::D yarın nasip oLursa aLıcam şimdiLik 8800 gözüküyo gibi marka önemLimi bu arada msı palit.zotac pahaLı yaLnız bunLardan

8800GT alabilirsin, kartlar performans olarak aynı ama soğutucuları farklı olabiliyor, ona dikkat et.

Ben mesela glaciator fanlı asus aldım ama fanın hız ayarı yok, sürekli full devir dönüyor.

Herhalde palit 8800gt sonic iyi bir seçim olur.
  • kardes hepsiburada.com %15 indiirim yapıor bence ordan bir tane evga 8800gt alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibuk -- 12 Mart 2008; 13:18:52 >
  • Palit Sonic fabrika çıkışı OC lu oluyor, kullandıkları referans tasarım dışı soğutma da etkili oluyor, tercih edebilirsin, fiyatı da makul oluyor tabi bir de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

walla o aralıkda dolu kart var

Kardeş yukarıdaki modellerden diye ekle başına istersen + aradaki farkı da belirt. Böyle ucu açık yorumlar sonunda millet gidip 512MB FX5200 alıyor. Biliyorsun bizim millet ayrıntıya bakmıyor biraz dikkat.

Konuyu açan arkadaşa da Palit 8800GT önerebilirim. Bir de Sonic versiyonuna fark vermesine değmez gibi. Azıcık anlıyor sa OC yapabilir ki zaten yazılım tabanlı oluyor OC.

• quote:

450 watt güç kaynağım amd x2 3800 işlemcim 2 gb ram var bana uygun ekran kartı seçin 300 350 arası para verebiLirm.kafam fena haLde karışık geceLeyin rüyaLarıma giriyor vaLLaha:D biLmem nvidia da sorun varmış ati yavaşmış ne seçeyim söLeyin aLLah rızası için artık canıma tak etti LÜTFEN BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR.SONSUZ TŞKRLER HEPİNİZE saygıLar..

Ati ye yavaş diyen resmen halt etmiş rekor şuan atide dostum ve sana hd 3850 veya 3870 öneririm emin ol pişman olmazsın vede nvidia gibi sahte fason görüntü test sonuçları elde etmezsin...

!!Kafayı yiyecem Ekran kartımı seçmeme yardımcı oLun!!ATİ Mİ--NVİDİA MI

• 3870 tavsiye ederim amd işlemcin amd çipsetli anakartınla daha uyumlu çalışır.
  • zotac 8800 gt al

gercekden cok iyi kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

zotac 8800 gt al

gercekden cok iyi kart

CALİBRE 8800GT AL....

GERCEKTEN COK İYİ KART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 13 Mart 2008; 1:31:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.