Şimdi Ara

Kafayı Yiyecem Allah Rızası İçin Yardım Abiler Ablalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sınava hazırlanıyorum ama sınav hazırlığına başladığım günden beri kafamı kurcalayan ve ders çalışmama bile engel olan meslek konusunda kararsızlık düşüncesi var :(

İstediğim bölüm Bilgisayar Sistemleri Üzerine, çok aşırı yatkınlığım var. Tüm çevrem bu alanda iyi olduğumu biliyor ve devamlı danışıyorlar o derece... ve Web TAsarım, Bilgisayar Donanımı ve Programlar ile aram gayet iyi fakat ;

Gözlerim ağrımaya başladı ve ileri ki yıllarda bilgisayar yüzünden daha fazla ilerlemesinden korkuyorum ve bilgisayarda devamlı kalınca kalktığım zaman sersemleşiyorum yani ilerde araba kullanırken bile dikkat zayıflığından dolayı kaza yapabilecek kadar kötü oluyorum.

Diğer mesleklerde bana uygun değil. Mesela bilgisayarda evde akşam otururken bile uğraşabilirim fakat diğer birçok meslekte böyle bir kavram yok ve illaha mesai saati içerisinde diye bir çalışma şartı olmuyor. en sevdiğim yanıda bu özgür ve rahat çalışma...

ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA BİR MESLEĞİ SEÇERSEM İLERİDE ÇOK KÖTÜ BİR ŞEKİLDE PİŞMAN OLABİLİRİM. AMA BU BÖLÜMEDE DEVAM EDERSEM İLERİDE CİDDİ GÖZ SORUNLARI YAŞAYABİLİRİM :((

LÜTFEN YARDIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN ALAYCI YORUMLAR YAPMAYINIZ. KARDEŞİNİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU :(

• Şurada gördüğün 350 kişinin hepsinin bilgisayara yatkınlığı var, hepsi potansiyel bilgisayar mühendisi adayı. Bilgisayarı iyi kullanıyorsun veya biliyorsun diye o alanda ihtisas yapmak zorunda değilsin. Bende lisede öyle istiyordum, çünkü başka bildiğim meslek yoktu. Ne olucan oğlum, bilgisayar mühendisi anne. Aferin mühendis olucakmış. Değil işte öyle. Sayısalım iyi değildi yapamadım şimdi başka bölümde okuyorum, memnunum. Daha düşüncen değişir oluruna bırak sen kafayı bozucak bi durum yok.

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Şurada gördüğün 350 kişinin hepsinin bilgisayara yatkınlığı var, hepsi potansiyel bilgisayar mühendisi adayı. Bilgisayarı iyi kullanıyorsun veya biliyorsun diye o alanda ihtisas yapmak zorunda değilsin. Bende lisede öyle istiyordum, çünkü başka bildiğim meslek yoktu. Ne olucan oğlum, bilgisayar mühendisi anne. Aferin mühendis olucakmış. Değil işte öyle. Sayısalım iyi değildi yapamadım şimdi başka bölümde okuyorum, memnunum. Daha düşüncen değişir oluruna bırak sen kafayı bozucak bi durum yok.

Yorumunuz için teşekkür ederim, ya bilmiyorum insan gerçekten çok kötü oluypr bu düşüncelerle. İleriki hayat için maddi kaygılar yada sağlığı etkileme gibi nedenler meslek konusunda özgür bırakamıyor malesef insanları :( Ancak işinde çok iyi olursan kazanıyorsun yoksa orta hallerde gidiyorsun :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    yardım edin kafayı yicem
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.