Şimdi Ara

Kafayı Yiycem. SSD 'ler bozuluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce TEAM marka SSD almıştım. Hata verdi. Sistem çalışırken birden donuyordu. Ve sistem Harddsiki görmüyordu. Teknik servise gittiğinde yarsını görüyordu. Tam bir yıl uğraştım. En sonunda yarı fiyatından iade ettim. Normal harddiskle devam ettim. Sorun yoktu. Şimdi OCZ 120GB Vertex 3 SSD aldım. Windowsu kurdum. Ve yine aynısı oldu. Sistem birden kasmaya başladı. kitlendi. Ve artık SSD yi görmüyor. Kafayı yiycem ya.

Bu sorun neden kaynaklanıyordur?
    Ssitme özelliklerim
    MSI P67A-GD65-B3 anakart
    i7 2600K
    MSI N560GTX-Ti Twin FROZR II ekran kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: recordit

Arkadaşlar daha önce TEAM marka SSD almıştım. Hata verdi. Sistem çalışırken birden donuyordu. Ve sistem Harddsiki görmüyordu. Teknik servise gittiğinde yarsını görüyordu. Tam bir yıl uğraştım. En sonunda yarı fiyatından iade ettim. Normal harddiskle devam ettim. Sorun yoktu. Şimdi OCZ 120GB Vertex 3 SSD aldım. Windowsu kurdum. Ve yine aynısı oldu. Sistem birden kasmaya başladı. kitlendi. Ve artık SSD yi görmüyor. Kafayı yiycem ya.

Ssitme özelliklerim
    MSI P67A-GD65-B3 anakart
    i7 2600K

SDD'ler bir şekilde bozuluyor.

PSU dan kaynaklı olabilir güç dengesiz geliyorsa değiştirip denemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: recordit

Arkadaşlar daha önce TEAM marka SSD almıştım. Hata verdi. Sistem çalışırken birden donuyordu. Ve sistem Harddsiki görmüyordu. Teknik servise gittiğinde yarsını görüyordu. Tam bir yıl uğraştım. En sonunda yarı fiyatından iade ettim. Normal harddiskle devam ettim. Sorun yoktu. Şimdi OCZ 120GB Vertex 3 SSD aldım. Windowsu kurdum. Ve yine aynısı oldu. Sistem birden kasmaya başladı. kitlendi. Ve artık SSD yi görmüyor. Kafayı yiycem ya.

Ssitme özelliklerim
    MSI P67A-GD65-B3 anakart
    i7 2600K

SDD'ler bir şekilde bozuluyor.

PSU dan kaynaklı olabilir güç dengesiz geliyorsa değiştirip denemekte fayda var.

Hocam PSU modüler iyi birşey. İlk taktığımda gidiyor SSD.. Resmen yiyor

• SSD'yi bozan PSU başka ne bozabilir ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    HDD Sağlığım Normal Mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.