ya deliricem bizim network e bağlı hp 4100 yazıcı durup dururken boş kağıt basmaya başlıyor bu sırada 2 bilgisayarda da dos ekranı açılıyor o kadar arama yaptırdım çıkanları sildirdim ama nafile şu an bakıyorum birşey yok diyor tarama programları ama hala arada boş kagıt basıyor yardım edebilecek biri var mııııı?????? şimdiden saolun
en son gönderilen dosya hangisiyse onu kontrol et belkide boş sayfalar vardır altında. oda olmassa sen bir adet sayfadan oluşan bir çıktı gönder bak bakalım boş sayfa geliomu
ya öyle değil sistemde gizli bi prog var ama ne olduğunu bulamıyorum yazıcı virüs yemiş olabilir mi
yazıcı virüs yiyemes kapatıp aç düzelir.
virüs yemesinden yana eğer bilgisyarında açık varsa bunu hackerler de yapabilir.virüs varsa eğer sistem dosyalarına bulaşmış demektir sen o iki makinanın ağ kabblosunu bir çek bak aynı şeyi yapacakmı eğer yaparsa anlaki tüm ağında virüs var ve hepsine format at hem sisteminin yenilemiş olursun yapmazsa o iki makinaya format atıp kurtulabilirsin sanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme