Şimdi Ara

Kafayı yemek üzereyim,yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Yıl sürmüştü ilişki,en sonunda baktık olmuyo ayrılmaya karar verdik,her zamanki gibi sıradan bi ayrılık sanmıstım en basta ama sonra anladım ki artık tamamen bitmişti,4 ay oldu ayrılalı ama hala mesaj atıyor arada görüşüp konusuyorduk,hala seviyordum onu ama bu gece baska birisine karsı ilgisinin oldugunu ve onunla çıkma ihtimalinin oldugunu söyledi,aksamın 11'inden beri düsünüyorum,ağlıyorum,içinden cıkamıyorum.Hala benim sandıgım,her gece hala rüyama giren insan,baskasıyla olmak üzereymiş,kafayı yemek üzereyim...

• zamanla gecer alışırsın ...
  • Böyle bi gece hatırlamıyorum ben,sanki geçmiyor bu gece dakikalar.
  • blörf
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincelik

blörf

Nasıl yani _?
  • Bence

Senin ona hala ilgi duyup duymadığını merak ediyor

Ama bu bence tabi

Bide şey diyecem madem hala aklında madem sende bişeyler bitmedi onun bunu bilmeye hakkı yok mu ?
  • @yasincelik

Adına soyadına varasıya öğrendim,var öyle birisi..Bi mektup yazdım bu gece yarın ulastırıcam,öğrenicek içimdekileri.
  • bunları buraya yazıp bizle paylaşıncaya kadar gidip ona söylesen bence çok daha etkili sonuç alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1qot1n

bunları buraya yazıp bizle paylaşıncaya kadar gidip ona söylesen bence çok daha etkili sonuç alırsın

Söyledim ben söylüceğimi,konustum telefonda ama,olmuyor uyuyamıyorum,sıkıntı var içimde
  • Ben böyle biri yoktur demedimki öyle birisi olabilir ama ciddi anlamda o kişiye ilgi duyduğunu sanmıyorum.
    Muhtemelen seni kıskandırmak ve içindekileri öğrenmek için yapmış olabilir.
    İnşallah mektup'unu alınca herşey düzelir.Ama sanmıyorum seni süründürecek,ama seviyorum diyorsan sürün bişey olmaz sevdiğin insana değer..

;Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincelik

Ben böyle biri yoktur demedimki öyle birisi olabilir ama ciddi anlamda o kişiye ilgi duyduğunu sanmıyorum.
    Muhtemelen seni kıskandırmak ve içindekileri öğrenmek için yapmış olabilir.
    İnşallah mektup'unu alınca herşey düzelir.Ama sanmıyorum seni süründürecek,ama seviyorum diyorsan sürün bişey olmaz sevdiğin insana değer..

;Bence

O kadar cıkmazdayım ki,ilk söylediğinde aksam kalbim durdu sandım,ellerim titredi böyle,oof of
  • Bence mektup işinide geç eğer imkanın varsa çağır bi yere al karşına tut elinden durum bu bu bu de gözlerine bakarak o zaman dayanamaz.
  • başlık sakat (neyi yardın?)
  • üzerine gitme arama bişey yapma. dönerse döner dönmezse kalır öle. yerinde olsam o bskasıyla çıkmadan ben bskasıyla çıkarım :) bu arada 3 yılda baya şey yaşamışsındır. bırak yaşadıklarınla kalsın hatun.. bak keyfine bi kamyon kız war:D howarda ol biraz :D
  • Sende alışırsın be kardeşim.
    Bende ayrıldığımda ilk başlarda böyle diyordum. yok birisiyle çıkarsa vururum , kırarım , yakarım.
    Ama bi baktım ayrılalı 1 yıl olmuş. Sallamadım. Çıkarsa çıksın ne yapim dedim.
  • Ye ulan kafayı kaybetcek neyin var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.