Şimdi Ara

Kafayı yedim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu sene üniversite sınavına girdim. Sınavdan 2 gün sonra akrabalar geldi bizde kalmaya. Sınav bitince şu kitabı okuyacağaım bu filmi izleyeğim diye planladığım hiç bir şeyi yapamadım. 2 tane çocukları var bi tanesi fena değil de küçük olan beni mahvetti. 1 aydır onlara bakıcılık yapıyorum resmen. Çocuk değil canavarlar adamı deli ediyorlar. Yemin ederim bu kadar stresi sınav döneminde bile yaşamadım. Artık kafayı yemek üzereyim. Çocuk olacak bit yavruları sürekli bir şey istiyor, gece yanımda yatıyor, sabah bağırarak uyandırıyor. İstediği en ufak bir şeyi yapmadığım zaman ağlıyor bağırıyor. Başkasının çocuğu, ne dövebiliyorum ne sövebiliyorum. Annesi babası bi yere gidiyor çocuk benle kalmak istiyor, bırakıyorlar. Başıma bela oldu. Ailesi de sürekli çocukları bana kakalıyor kendileri bütün gün oturuyor. Sanki ben yaptım çocuğu, bakmak niye benim görevim oldu? Sadece dışarı çıktığımda kurtulabiliyorum, eve gelince yine aynı şey. Bir şey de diyemiyorum çünkü zamanında bana çok iyilikleri olan bir aile ama hayatımın en kötü 1 ayını geçirttiler bana. Sınavın stresini bile atamadım hala. Gitmek de bilmiyorlar. Geçen uçak bileti aldılar sonra gitmeyelim dediler bilet yandı umurlarında değil. Ne yapayım bilmiyorum nasıl kurtulurum bu durumdan, yardım edin lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kurtuluşun yok ama büyüklerin yanında daha utanırlar belki diye onlarla kafeye gitmeyi dene. Tabi bir arkadaşınla. Hatta aile parkı tarzı yerlere git. Onlarda yanında olsun. Ama arkadaşınla takılırken onların da biraz canı sıkılsın. Sen biraz keyfini çıkar.
  • Onlarla felsefe konuş. Bilim hakkınad falan bilgi ver sürekli böyle sıkıcı şeyler yap ya da oyun oynucaz falan de saklambaçta ben 500 e kadar sayıcam adam akıllı saklanın 1 saatte bulamazsam c ikolata vericem de en az 1.30 saat ortaya cıkmazlar ortaya cıkıncada tam dolacakken ortaya cıktınız ehehehe falan yap bunlar sana gıcık olur seni bıraırlar.
  • Çocuğuna bakamayıp başkalarının üstüne salan ailelerden Nefret ediyorum.
    Oksijen israfı zararlı varlıklar.
  • senin olay baya unlucky
  • Zaten ben dışarı çıktığımda kurtuluyorum, mecburen onlar bakıyor ama eve dönünce aynı devam. Evdeyken rahat vermiyorlar.

• Konuşulmuyor yani 2 saniyeden uzun bir şeyi dinlemiyorlar. Zaten ne isteseler yapılıyor o yüzden çikolata vaadiyle kandıramıyorum da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.