Şimdi Ara

Kafayı mı yemişler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf devre arkadaşlarımdan bazıları (ödg grubu) bu hafta tus sorularını çözmüş bana anlattılar. Bunlar kafayımı yemiş yoksa ben başka bir alemde mi yaşıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EA12CF7C -- 15 Haziran 2012; 1:17:07 >

• Yok artık.
  • Sende bunu yedin.
  • Yemin ederim ya geldi çocuk soruların içeriğini anlatıyor bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

Yok artık.

Yok artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tus sorularını çözmüşler derken soruları kendi başlarına çözmediler diye anlam çıkardım ben,bir yanlışlık yok bende herhalde :)
    diğer türlü normaldir yani,gelişim için her sınavı çözümlemeye çalışmak iyidir destek ile birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyrekasır

tus sorularını çözmüşler derken soruları kendi başlarına çözmediler diye anlam çıkardım ben,bir yanlışlık yok bende herhalde :)
    diğer türlü normaldir yani,gelişim için her sınavı çözümlemeye çalışmak iyidir destek ile birlikte

Gelişim için değil egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba kafayı kırıyorum
    2 yıl önce açıldı
    İnsanlar kafayı yemiş
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne faydası olacak ayrıyetten ygs-lys ye ? Bence o zatlara bütün geçmiş yıllardaki tusların da çözümleri istenmeli ki boş yere uğraşsın dangalozlar

• b.k mu var da çözyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 15 Haziran 2012; 11:56:20 >
  • tusta matematik fen felan yokki tıbbi terimler var öyle değil mi?
  • saçmalamışlar
  • Bende bakmistim bu tamamen istege vemeraka bagli birsey dorulari cozemez 6 sene tip okumus adaylar bile cozemiyor ama oyle ne tur sorular var diye bakmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih52

Bende bakmistim bu tamamen istege vemeraka bagli birsey dorulari cozemez 6 sene tip okumus adaylar bile cozemiyor ama oyle ne tur sorular var diye bakmistim

ben de baktım ama çözmeye çalışmadım dediğin gibi meraktan
  • sazan.avi v1.2 black edition gibime geldi.
    örnek: Üretral dilatasyon uygulanacak bir hastada aşağıdaki durumlardan hangisinin varlığında endokardit profilaksisi uygulanmalıdır?
    Bu çocuklar bunu anca ögelerine ayırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_t

sazan.avi v1.2 black edition gibime geldi.
    örnek: Üretral dilatasyon uygulanacak bir hastada aşağıdaki durumlardan hangisinin varlığında endokardit profilaksisi uygulanmalıdır?
    Bu çocuklar bunu anca ögelerine ayırır.

Tus'un 2. bölümü bu tür sorular. İlk bölümü temel biyoloji enzimler felan gelebiliyor. Zaten önemli olan soruların hepsini çözebilmek değil. Önemli olan 12.sınıfa yeni geçmiş birinin önünde ygs-lys ve bir sürü sınav varken direk tus sorularına merak salması şaşırtıcı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.