bir gün ko oynayan cocuk elektırıkler kesılır cocuk : aaaaaaaaaaaaaaaaaaa (diye bagırmaya baslar) anesi ve babası gelır a v b : ne oldu yawrum cocuk : apos elektirikleri kesti babası : yok olum belediye kesti cocuk : biliyom saten herse onun basının altından cıkıyor ılk saten o dalıyor sonra bı komutla dıgerlerıde dalıyor sımdıde elektırık wermıyor babası : ne diyon olum cocuk :yattım kesınya ah apos ahhhhhhhhhhh babası :uykunmu geldı nedıyosun gıt uyu cocuk :aya kalkar ve balkona gıder dısarı ıkar we bagırır rezz yokmu *.* dugumun sansıya rez plz diye bagırır babası :sopayı alır (cocugun uzerıne yurur) cocuk : baba o stafı at ben sana +8 wizard alırım 15 gb war saten korkma sen hade gene ıyısın babası : sopayla cocugu dowmeye baslar cocuk :cok az damage vuruyon 43 skılını vur ben en basında soyledım warıor ac carı dıye dınlemedın sımdıde vuramıyosun babası :artık dovmeyı bırakır telefon acar polıslere polıs gelır cocuga der :ne yapıyosun sen cocuk :aga sen o ustunu nerden aldın fp ye benzıyoda bende shell war bana bısey olmuyor senın ustundekının defansları kac cocuk :kalkar bagırarak gelsenıze lan vs yapak oyle artıslık yaparak olmaz sız anca klavye cocugusunuz gelın hade polıs sılahı cıkarır :dur yoksa ates ederım der cocuk : oha one onebıcım sılah bu sılahı okcularmı kulanıyor hanı bunun oku dur alamda gelem bı wur bana kac atak vurdun dıye bakak sılahı alır kendıne 1 tane sıkar cocuk : oha tek atın be *.* senın cus ne ap warmıs sendede sıktın *.* 50 np *.* ya senın lwl kactı aga der ve orda ölür
ALINTIDIR
yazım yanlşların çoktu ksra bkma okudum bi b*k anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: cmsltn123
DEMEK İSTERDİM AMA KODAR KOMİK DEĞİL
dedin bile
komedii
kafayı sıyıran sıyırana bu forumdada ----------------------------------- ---------------------------------- ---------------------- ---------------------------------- -----------------------------------
Sonu Güzel Olmus
sonu dısında guzel
kusura bakma ama fazla beğenmedimm ama yınede saoll
berbat
süper olmus hele burası
cocuk : oha one onebıcım sılah bu sılahı okcularmı kulanıyor hanı bunun oku dur alamda gelem bı wur bana kac atak vurdun dıye bakak sılahı alır kendıne 1 tane sıkar cocuk : oha tek atın be *.* senın cus ne ap warmıs sendede sıktın *.* 50 np *.* ya senın lwl kactı aga der ve orda ölür
nerden buluyınuz bole seyleri ya ama komikti paylasım ıcın saol