Şimdi Ara

Kafaya Göre Dideral Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanan yok mu hiç?

• kafamın arkası düz alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

kafamın arkası düz alabilir miyim
    Doktora danış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanları da geniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

yanları da geniş
    Olum bi kendine gel la

• Kafaya göre derken. Çeyrek çeyrek içersen günde birşey olmaz da hergün tam bir hap atman kalbine büyük yük bindirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Sizce bu alınır mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: themoondead

Kafaya göre derken. Çeyrek çeyrek içersen günde birşey olmaz da hergün tam bir hap atman kalbine büyük yük bindirir.
    Hocam ben de bazen aşırı çarpıntı oluyor. Yani heyecanlanıyor gibiyim. Bu da bazı günlük aktivitelerimi engelliyor. Anlamlandıramadığım bir heyecan var bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5DA72FA0 -- 5 Şubat 2019; 22:36:18 >
  • Hergen her an mı heyecanlanıyorsun? Gün içinde ne gibi durumlarda heyecanlanıyorsun sürekli?
  • quote:

Hergen her an mı heyecanlanıyorsun? Gün içinde ne gibi durumlarda heyecanlanıyorsun sürekli?
    Bazen durup dururken oluyor. Ama genelde sunum gibi topluluk önünde yapılan şeylerde aşırı heyecan oluyor. Konuşamıyorum bile. İlginç cidden. Demir eksikliği de var bende. Bundan da olabilir. 10 kutu ilaç kullandım bir gram yükselmedi. Doktorların ilgisizliği de sinir bozucu

• nörolog tansiyon için vermişti
    etanol ile alınca güzel kafa yapıyor

• sunum öncesinde 45 dk önce yarım at eğer işe yaramazsa tam at
  • quote:

sunum öncesinde 45 dk önce yarım at eğer işe yaramazsa tam at
    Çok teşekkürler

• Ellerim titredigi icin kullanıyorum ben,sadece bir kere kullanacak An sorun olacağını sanmam ama tansiyonun düşükken kullanma.Demir eksikliğine gelince, çeşitli nedenleri olabilir demir bağlanmamasının, doktorlar gerçekten cok ilgisiz, araştırma hastanesine gitttin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORIK

Ellerim titredigi icin kullanıyorum ben,sadece bir kere kullanacak An sorun olacağını sanmam ama tansiyonun düşükken kullanma.Demir eksikliğine gelince, çeşitli nedenleri olabilir demir bağlanmamasının, doktorlar gerçekten cok ilgisiz, araştırma hastanesine gitttin mi?
    Gittim hocam değişen bir şey yok. Bir sürü test yaptırdık bir şey çıkmadı. Endoskopi ultrason vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5DA72FA0 -- 5 Şubat 2019; 23:11:8 >
  • yalnız dideral heyecanın belirtilerini engellemeye yarar. ellerin titriyosa titrememesi için alırsın ama heyecanın gitmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.