Şimdi Ara

Kafaustu veya kulakici bi kulaklik tavsiye edin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandir kafaustu veya kulakicide olur artik :) iyi bi kulaklik istiyorum.
    Forumun tavsiyelerine ihtiyacim var.

Kullanima donuk ihtiyaclarim ;
    1) kulaklik psp ile oyun oynarken ve muzik dinlenirken kullanilacak ondan haric bilgisayardada oyun oynarken tercih edilicek.
    2) gunde toplam 2 saatimi yolda harciyorum tasinabilirlik ve saglamlikda onemli
    3) ses konusunda hassas biri sayilirim detaylari ve temiz kaliteli sesi seviyorum dinledigim muzikler cok genel america toplistleri seviyorum ondan haric techno dinliyorum cokca bass lar iyi olmali.

amerikada bulundugum icin hemen heryerden alma sansim var tabi yabanci sitelere pek guvenmiyorum..

edit : fikrim degisti topiki yeniledim

ozur: turkce klavye sorunu

guncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_haluk -- 1 Kasım 2009; 13:20:15 >

• nuforce uf30,sennheiser hd238,shure srh440(biraz büyük kaçabilir) gibi modeller daha uygun olur.px200 alıp pişman olan çok kişi var,px200-II de kapalı kutu çünkü yeni bir ürün.
  • @utuman ya bu soledigin modellerin hicbiri kafama yatmadi shure ile sennheisser cok buyuk otekide yorumlara felan baktim tipi dahil pek hosuma gitmedi acikcasi.Bu saatten sonra kulak ici kulaklik tavsiyeside verebilirsin cx300 gibi ama daha klas bisi tabi :) bestbuy in sitesinde akg kulak ici kulakliklar var fakat hic anlamiyorum ya yorumlardan baska hicbiseyi baz alamiyorum offf
  • Usta kulakiçi kulaklık arıyosan westone um1 derim.Amerikadan siparişini verdim eger sitelerden yorumlarını okursan sana fikir sahibi verebilir.Yada Ultimate air superfi 5 pro olabilir..Bu arada limango.com sitesinden akg kulaklıklar için yeni kampanya başlatmışlar %50 indirimli kafa üstü yada kulak içi modellerine bakabilirsin....
  • kendi kullandığım head direct re0,westone 1,klipsch image s4 fiyatına göre alınabilecek ilk tercihler bence.Bass ağırlıklı müzik için klipsch s4,müzikte denge ve detay için re0 veya westone 1 tercih edilmeli bence.Bu kulaklıklarla alakalı incelemeler ve kullanıcı yorumları head-fi.org'da bolca mevcut...
  • utuman, Westone 1'i denedin mi? Sana da sesi boğuk geldi mi yada burn-in süreci mi var?
  • @ utuman,Gelincik07 yardimlariniz icin cok tesekkurler klipsch image s4 cok hos gozukuyor bide cnet bu yazin en iyi 5 urunlerinin arasinda 1. gostermis iyice kafama yatti acikcasi bakiniz video burdahttp://cnettv.cnet.com/8301-13415_53-10316326-11.html
    incelemelerine de baktim suana kadar yorumlarda hep mukemmel demisler.

Fakat yine bi konuda kafam karisti

s4i modelini gordum gezinirken az bisey daha pahali acaba aralarindaki tek fark manuel kontrol unitesimidir? ses olarak arti eksileri varmidir birbirinden?
    son bi yorum yazarsaniz cok sevinicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses kaliteleri aynıdır,bir fark olmaz.bang for the buck tabirine uyan bir kulaklık,alanlar çok memnun.Siz de görüşünüzü belirtirseniz artık alınca.
  • Sonradan iem'e dönmüşsünüz ama Nuforce UF-30 çok övülen bir model yurtdışında. Ultrasone HFI15G'de iyi bir alternatif bu konuda. Ya da şu anda çok piyasda gezinmiyor ama Ultrasone zino içinde fena olmayan yorumlar var, ama kullanıcısı çok fazla yok şu anda. Amerika'dan alınacaklar arasına Yuin G2'leride katabilirsiniz bu konuda kulaküstü olarak.
  • HFI15G de çok güzel bir kulaklık, kesinlikle tavsiye ederim fakat dışarıya çok ses verdiği için dışarıda kullanıma pek uygun değil malesef..
  • amerikada ozellikle new yorkda ve benim kullandigim trende butun herkesin kulakligi disari asiri fazla ses veriyor(genelde ipod kullaniyorlar bilirsiniz beyaz klasik kulakliklar iste) ozellikle zencilerin dinledigi muzikler eger siz bisey dinlemiosaniz cok acaip oluyor 4-5 kisi etrafinizda farkli muzigi dinledigi ana sahit olabiliyorsunuz o zaman o ciz ciz sesleri beyninizi cinlatiyor yani genel olarak burda bi kavram var kulakligimi taktim ya sanane diye :)

kafaustu kulaklik fikrimi degistirdim acikcasi kulakici tasinabilirligi kolay oldugu icin ve bende genelde seyahatte kullanicagim icin...
    gercek ses olarak cok bi beklentim yok utuman arkadasimin dedigi gibi bang for the buck tabiri kesinlikle tamamiyla bana uyuyor :) bugun yarin amazondan siparis edicem geldigi zaman gorus belirticem beni en cok cezbeden yani cnet te 1. secilmesi ve cnet in 5 uzerinden 4.5 vermesi editorler cok begenmis cogu sitede gordugum de hep iyi yorumlar aliyor bazi kullanicilar cok extreme bisey olmadigini soluyorlar ama bakalim psp deki performansini bildiricem size :)
    bunlardan ziyade benim kulaklarim biraz hassas neden bilmiyorum her kulakligi kabul etmiyorlar genel olarak kulakici kulakliktan bugune kadar hep rahatsiz olmusumdur o yuzden kafa ustu istiyodum fakat bu model de gordugum kulaginiza giren plastik kisminda 3 boy tercih hakkiniz olmasi sanirim rahat da bi kulaklik herseyiyle kafama yatti suan bakalim :)

bilgiler icin cok tesekkurler arkadaslar bu topikden inceleme ve goruslerimi yazarim..

• Bu arada ben ilk mesajı değiştirdikten sonra görmememiştim. Monster Turbine tavsiye ederim özellikle bir de.. Cidden Turbine'i araştırmadan almayın, dinlediğiniz müziklerle çok iyi gidebilir..
  • logitech free pulse cks 70 monster turbine(para biriktiriyorum alcam)ama giriş seviyesi ep 630da kotu degildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.