Şimdi Ara

Kafamın içinde tuhaf sesler duyuyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim biraz tuhaf bi sorunum var uyurken veya bi konu hakkında düşünürken kafamın içinde bi kalabalık aynı anda konuşmaya başlıyor. düşündüğüm konunun her ayrıntısını kafamda tartıştıklarını duyuyorum bu da beni tedirgin ediyor.
    kimseyle konuşamıyorum saçma bi kelime söyliyebilirim diye
    buda beni gitgide içine kapanık ve sinirli biri haline getirdi . Arada patlayıp okulun ortasında küfür felan ediyorum .
    sürekli bi sinirliyim kime çatsam diye yer arar oldum sevdiklerimi üzdüm arkadaşlarımla aram bozuldu / bi çare söylerseniz sevinirim

iyi akşamlar ..

• Psikiatri.....

Geçmiş olsun.....
  • dostum kendini fazla zorluyorsun olumsuz düşünceleri kafana çok takıyorsun herşeyi fazla kafanın içinde fazla sorguluyorsundur emin ol o düşüncelerden kendi başına kurtulamazsin psikolojik destek şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramacom

Selamın Aleyküm diyerek başlıyorum

Benim biraz tuhaf bi sorunum var uyurken veya bi konu hakkında düşünürken kafamın içinde bi kalabalık aynı anda konuşmaya başlıyor. düşündüğüm konunun her ayrıntısını kafamda tartıştıklarını duyuyorum bu da beni tedirgin ediyor.
    kimseyle konuşamıyorum saçma bi kelime söyliyebilirim diye
    buda beni gitgide içine kapanık ve sinirli biri haline getirdi . Arada patlayıp okulun ortasında küfür felan ediyorum .
    sürekli bi sinirliyim kime çatsam diye yer arar oldum sevdiklerimi üzdüm arkadaşlarımla aram bozuldu / bi çare söylerseniz sevinirim

iyi akşamlar ..

konu hortlamış
    ama iyi olmus

şikayetlerin bazıları devam ediyorsa gelin uğrayın konuşalım biraz. (ücretsiz)
    yaşadığınız sorunlarla ilgili ihtiyaç varsa gerekli yönlendirmeleri yapabilirim.
    özel mesajdan detay alabilirsiniz.

not: eklemeyi unutmusum. Bursa da olduğunuzu farz ederek gelin dedim, baska sehirde iseniz o sehir icin yönlendirme yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 8 Ocak 2015; 8:51:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.