Şimdi Ara

kafamı nasıl büyütüp bombeli yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu kafa konusu etkiledi beni.bebekken sanırım bende yanlış uyutulmuşum.bundan sonra hep yan yatma kararı aldım peki başka ne yapabilirim.bide kafa biraz küçük saçma bir görüntüyüm yani

tek çaresi saç uzatmakmıdır

• berber güzel keserse sıkıntı kalmaz
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    tamamda kafa küçük saçları ya uzatıcam yada kafayı büyütmenin bir yolunu bulacağım
  • uzun saç bırakmak istemiyorsan kaliteli berberler o arka tarafı güzel kesiyor sen bombe istiyorum de veya direkt sorununu anlat her türlü çözümü bulurlar.
  • Düzgün traş önerisi sorunun diğer aşaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    aslında biliyormusun şimdiye kadar saçımı 10tl den fazla tutacak bir yerde kestirmedim
  • Pompayla hava basabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dpthrt
  • 7 defa duvara sonra hard elizabet sonra 13 defa balkon demirine sonra multi elizabet sonra camii duvarına işe çarpılınca tamamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başlığı görünce kahkaha attım. millet nelerle uğraşıyor yav. bu arada kafan düzse berbere söylersin arkayı dümdüz kesmez kabarık bırakır bunu da biz mi söyliyek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F50022CA6 -- 11 Mayıs 2018; 22:11:45 >
  • hiç aklıma gelmemişti ve berberle aramda yok.aslında paso uzatmak istiyorum tarzan gibi
  • estetik ameliyatlari var bu işin biraz arastirirsan bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanki bu yaştan sonra nasıl uyuduğun fark etmiyor zaten orasını takma kafana
  • kafama sokayım(fizik förmüllerini
  • Bebeklerde bıngıldak denilen yumuşak doku oluyor kafalarında, beyin gelişimi için de önemli olan bir dönem ve yan etki olarak fazla hassas oluyor. Bir şekilde mutasyona uğrayıp bıngıldağını kaybetmeme gibi bir durumun olmadığı sürece yaptığın işlem çok anlamsız, kafanın şeklini değiştiremezsin, semsert kafatası var kafanın içinde.
  • Boy kilo ne
  • La sen hani 6 ay yoktun daha 1 ayin daha var kaybol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.