Şimdi Ara

Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
37.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 buçuk litre bergamot aromalı didyle hergün tümden yıkanıyorum iyi oluyor tavsiye ederim.
  • Bizim kuzen de kezzapla yıkadı, artık yıkama derdi yok.
  • Ben fantayı kafamla yıkıyorum 1 hafta hiç asidi kaçmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ben tuz ruhuyla yıkıyorum bozulma olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

afyon gazıgöl git komple yıkan ozman komple şekil verirsin malumyerinede fayda eder

gazlıgölü bilenler varmış helal. Kızılay maden suyunun fabrikası Gazlıgöldedir. Zaten orada çıkan suyu şişeliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Denemekte fayda var, belki seboreik dermatite iyi gelir

Prozinc kullan kesın cozum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

afyon gazıgöl git komple yıkan ozman komple şekil verirsin malumyerinede fayda eder

gazlıgölü bilenler varmış helal. Kızılay maden suyunun fabrikası Gazlıgöldedir. Zaten orada çıkan suyu şişeliyorlar.

zaten afyonluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

yabancıların baking soda dedikleri birşey var. aklıma o geldi. yabancı bir forumda bununla saçlarını yıkadıklarını söylüyorlardı. saç fotoları inanılmazdı. türkiye de karşılığı yok ama bunun.

kabartma tozu oluyor baking soda

değil

Nasıl değil be baking soda dediğin şey sodyum bikarbonattır.. O da kabartma tozu zaten..

Allah Allaaaahh.. Bir de değil demez mi
  • quote:

quote:

quote:

zaten afyonluyum

Afyon'u çok seviyorum. Sandıklı'da tanıdıklar var kaplıcaları harika misafirperverlikleri çok iyi. Bolvadin Emirdağ Çay Sultandağı Gazlıgöl Afyon Merkez gittiğim yerler. Oruçoğlu tesislerine gitmiştim. Çeşmelerden acı maden suyu akıyor. Gecek ve Ömer hamamlarına gitmedim merak ediyorum.
  • kardeş ben fantayla yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zaten afyonluyum

Afyon'u çok seviyorum. Sandıklı'da tanıdıklar var kaplıcaları harika misafirperverlikleri çok iyi. Bolvadin Emirdağ Çay Sultandağı Gazlıgöl Afyon Merkez gittiğim yerler. Oruçoğlu tesislerine gitmiştim. Çeşmelerden acı maden suyu akıyor. Gecek ve Ömer hamamlarına gitmedim merak ediyorum.

döğer gitmeni tavsiye ederim şu cem yılmazın flimin çekildiği yere git çok güzeldir doğa harikası
  • Limonlusunu alın lan daha kalıcı şekil alır :D
  • le'cola ile yıkıyordum
    artık yıkıyamıyorum
    saç kalmadı kafada
  • bende domates suyuna yatırıyorum saçları şimdilik bir faydasını görmedim ama ilerde mutlaka işime yarayacak kesin olarak biliyorum .. niye çünkü hislerim kuvvetli
  •  Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum
  • Niğde Gazozunu tek geçerim arkadaşlar
  • kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç bozulmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

quote:

quote:

yabancıların baking soda dedikleri birşey var. aklıma o geldi. yabancı bir forumda bununla saçlarını yıkadıklarını söylüyorlardı. saç fotoları inanılmazdı. türkiye de karşılığı yok ama bunun.

değil

Nasıl değil be baking soda dediğin şey sodyum bikarbonattır.. O da kabartma tozu zaten..

değil diyorsak değil. kabartma tozu baking powder olarak geçer. sodyum bikarbonat felan filan sallama bilmiş gibi. saf herif
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

quote:

quote:

değil

değil diyorsak değil. kabartma tozu baking powder olarak geçer. sodyum bikarbonat felan filan sallama bilmiş gibi. saf herif

+1. Kabartma tozu içinde kendi asitini barındırır, karbonat ise asite ihtiyaç duyar. Örneğin kek yapıyorsak ve karbonat kullanıyorsak limon sıkarız ki kabarsın. Ama kabartma tozunu kullanırsak hiçbir şey eklememize gerek olmaz.

Bu arada 4.4.2 çıktı, yakında anlatım yapacağım
  • kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.