Şimdi Ara

KAFAMDA BİR BOLUM YOK HEDEFİM YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.sinifim simdiden kararimi vermek gerek ama bilmiyorum astronomi ve fizige ilgim var denizciligede ilgim var ayni zamanda yada bir aklim diyorki rahat bir is kazan memur ol takil oyle diyor . siz neler onerirsiniz ilgi alanlarim genelde : seruveni cok severim kitap okumayi belgesel izlemeyi ne bileyim ayri ayri ulkeleri gezmeye hevesim var strese pek gelemem kesfetmeyi severim yabanci ulkede gidip calismaya uni okumaya cok hevesim var ama kafam iste bayagi karisik hal boyle olunca ders calisasimda gelmiyor belli bir hededim olmadigindan siz tecrubeli abilerden tavsiye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9.sınıf bazılarına göre erken bazılarına göre tam vakti. Buna kendin karar vericen ama hayalpereste olma, sevdiğin şeyler hobinmi yoksa mesleki yatkınlığınmı bunu öğren. Türkiyede eğitim adına birşey olmadıgından, üniversiteye girince ben böyle bilmiyordum mesleği diyebilirsin. Ben kendimi bilgisayar alanında iş yapabilirim, sanat alanında yeteneğim yok diyiyordum. Bilgisayar müh okurken, bir anda mimarlığa geçiş yaptım. Bilgisayar aslında benim için hobiden öteye gitmeyen birşeymiş, sanat alanında yeteneğim evet yok ama o işle uğraşırken, çizim yaparken ise zevk alıyorum. 1kere bile mimarlık hakkında bilgim yoktu sırf meraktan bölüm değiştirdim ve iyikide değiştirmişim. Hala içimde iyi bir kod yazma isteği var ama sadece istek, iş icraate gelince ödev vs yapmıyordum. Belki ileride küçük kodlama dersleri alırım
  • Acele karar verme daha 4 yılın var. Pilot olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.