Şimdi Ara

Kafamda Bi Karışık Durum Elimde Bol Spli bi Char :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamda Bi Karışık Durum Elimde Bol Spli bi Char var chinese full str ama buildi bulamadım 800k sp var

ama buildi ne yapayim bilmiyorum sizce ne olmalı

aklımda şunlar var

blade 90 + fire 90+ force 90 +cold30 veya light 30
    bow 90 + fire 90 + force 90 +light 30
    bow 90 + blade 90 + fire 90+light 30
    glavie 90+ blade 90 + fire 90 + light 30

sizce ne yapmalıyım aklınızdakileri söylerseniz sevinirim :)

• Glavie 90 + fire 90(el yakma)+lighting(90)+cold 30
  • blade 90+fire 90+force 90+light 30 yapmalısın bnce.
  • Glavie+Fire+Light+Cold

Edit:Blade+Light+Fire+Light da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 25 Temmuz 2008; 12:49:53 >
  • Eğer Shaitan ı kesmek istiyorsan bow olmalısın. Serverlarda Shaitan ı kesen adamların %85 i Bow. Biraz Klasik olacak ama bence;
    Bow 90-Fire 90-Light 90-Cold veya Forca (Tavsiyem) 30
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Eğer Shaitan ı kesmek istiyorsan bow olmalısın. Serverlarda Shaitan ı kesen adamların %85 i Bow. Biraz Klasik olacak ama bence;

force yi 30 yapmak on a ne yara sağlıycak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Eğer Shaitan ı kesmek istiyorsan bow olmalısın. Serverlarda Shaitan ı kesen adamların %85 i Bow. Biraz Klasik olacak ama bence;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasmaya sabrım var dersen Blade kas...Eğer blade kasarsan görüceksin nasıl bir char oldğunu eğer sağlam bir blade yaparsan hiç bir build seni zorlamaz ve yatıramaz...Tabi itemlerin +5 full blue vs.. olması lazım...
  • @Diemaster__
    İyi o zaman cold açsın... Parry Ratio 43 reduce çok ufak birşey değil

@DeathWall
    Ne o bişey mi gördün açıkta
  • Bi de şöle bişey var bunu bende çok düşünmüştüm. Blade+Bow+imbue (Fazla hızlı koşamayacağımız için ben olsam Light açardım. Ama bu sefer de fire daki Fire Protection Series olmadığından int vuran mob lara ve Nukerlere karşı biraz zayıf olabilirsin.) Gerçekten denemek isterdim. Kasarken ve Uniquelerde Bow, PvP de ise Blade. Bak yine şeytan girdi aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumanji -- 25 Temmuz 2008; 10:45:59 >
  • 800k sp var lwl 30 ve 1 tane lwl 80 wizardım var kasma sorun değil kasarım :) ama aklıma yatmıo hiç biri
    blade 90 + fire 90 + force 90+ cold 30 aklımda
  • ben suan 700k sp li chinese karkterime 90 bicheon 90 fire 90 cold acıcagım cold un passive ve def. ile ztn fazla olan phy def. ini artıra bilirsin snow lada sıkıstıgın zaman kurtula bilrsin meslek yaparken, ayrıca cold un el yakması ile fire ı acmayan karakterleri zorlaya bilirsin 975k sp lazım, ztn 1-90 a 220k sp geliyo ki elinde fazladan da sp kalır senin artuk ne yaparsın bilmem.

bu aradawww.wegame.com da videosu olan 5:1 hybrid bi blader war, force 90 yazmıssın ondan bahsediyorum, belki ilgini cekebilir.
  • ve yeni olarakda bow 90 (kasarken gerekir ve damagesi sağlamdır divisionları yedirdikten sonra crit cıkarsa rakibinin yerde oldugunu dusundum ) + blade 90 (pvpde divisionları büyük önem taşır ve yatırma skilleri ) +fire 90 ( phsy damage tam güç :D) + light 30 (mp olmadıgı icin snow işe yaramaz verdiği phsy defancedende cacık olmaz :D lightda %38 hız oluyor ve %8 magic damage oda el yakma magic oldugu icin damageyi sağlamlaştırır...) sizce nasıl bi build ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 25 Temmuz 2008; 10:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkgobln

ve yeni olarakda bow 90 (kasarken gerekir ve damagesi sağlamdır divisionları yedirdikten sonra crit cıkarsa rakibinin yerde oldugunu dusundum ) + blade 90 (pvpde divisionları büyük önem taşır ve yatırma skilleri ) +fire 90 ( phsy damage tam güç :D) + light 30 (mp olmadıgı icin snow işe yaramaz verdiği phsy defancedende cacık olmaz :D lightda %38 hız oluyor ve %8 magic damage oda el yakma magic oldugu icin damageyi sağlamlaştırır...) sizce nasıl bi build ?

İşte Bende bunu söylüyrum Blade-Bow-İmbue Bence süper bir char olur

• anladım teşkkürler :D
    simdi tek soru
    blade 90 fire 90 force 90 light 30 veya cold 30 mu
    bow 90 blade 90 fire 90 light 30 mu ? evet oylamalar :)
  • cold un force guard serisi 90lvl da 132 phy def. verir passive de 132 264 phy def te 85+7 shield tan 100 phy def daha guclu. snow shield ı da denemek lzm MP tukensede ise yarayıp yaramadıgını ama wizardlara karsı dayanıklılıgını artır cunku mag def. artırıcak bi tek fire protection serisi war fire ın
  • kararımı verdim bow 90 blade 90 fire 90 light 30 + protector set :D
  • quote:

kararımı verdim bow 90 blade 90 fire 90 light 30 + protector set :D

Hayırlı olsun.
    Ama bence heuksal-90/fire-90/lightning-90/cold-30 yapmalıydın.
  • bilmem hala düşünüyorum
  • quote:

kararımı verdim bow 90 blade 90 fire 90 light 30 + protector set :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.