Şimdi Ara

Kafama takılan bir konu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar yabancı diziler izlemek istiyorum ve çook kişinin övdüğü "The Walking Dead" dizisiyle başlamayı düşünüyorum. Bir dizi sitesinden baktığımda 1.sezonun çok az bölümden oluştuğunu gördüm(10-15 filan) bu gerçekten de bu şekilde mi? Yani bizim buralardaki dizilerin 1 sezonu 1 yıl sürüyor bana ilginç geldi, size sormak istedim.
    Diğer bir konuda sizin izlediğiniz yabancı dizilerin bulunduğu kaliteli bir izleme veya indirme sitesi önerirseniz gerçekten sevinirim :)

• Hocam amerikan dizilerinin çoğu öyledir

The Walking Dead'in sezon bölümleri

1.Sezon: 6
    2.Sezon:13
    3.Sezon:13
    4.Sezon:16

Dizimag ve dizigo dan izleyebilirsin
  • Tek sezonda 10 bölüm olan da var. bknz. Game of Thrones, 3 sezon 30 bölüm toplam şimdiye kadar.

Dizi izlemeye başlayacaksan Lost veya Prison Break ile başlayabilirsin.

The Walking Dead çok iyi değil, gerçi Türk dizilerinden sonra beğenirsin büyük ihtimal. Lost ve Prison Break de iyi değil ama başlangıç için iyiler. Azıcık alış izlemeye, sonra drama'ya geç.
  • Peki neye göre sezon diyorlar buna? Şaşırdım gerçekten.
    dizi-mag sitesi yasaklanmış dizimag1 diye bir site var orası mıdır sizin bahsettiğiniz?
  • fakontable kullanıcısına yanıt
    Drama mı? Allah korusun, zaten bu aralar iyi gitmiyor işler bir de bunları izleyip bunalıma sokmayım kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

Drama mı? Allah korusun, zaten bu aralar iyi gitmiyor işler bir de bunları izleyip bunalıma sokmayım kendimi :)

Esas kalite orada, sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

Peki neye göre sezon diyorlar buna? Şaşırdım gerçekten.
    dizi-mag sitesi yasaklanmış dizimag1 diye bir site var orası mıdır sizin bahsettiğiniz?

Evet o,
    ilk dizimag'ti sonra sunucular taşında Rusya-Amerika'ya engellenmedi, sonra engellendi, dizi-mag oldu şimdi 2.kez engellendi dizimag1 oldu

Ve Walking Dead yerine Lost ve prison Break'i tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler :)
    E madem az bölümmüş(Gerçi 40 dakika) ilk başta şu diziye bir izleyeyim de içimde kalmasın merak ettim de çünkü ^^ Daha sonra söylediğiniz dizilere de bakarım mutlaka.
    Telefona indirebileceğimiz bir dizi programı biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
  • diğer ilginç olan game of thronesun her bölümü 1 saat falan ilk sezon 10 bölüm ve ilk sezon ilk kitabı anlatıyor kitapta 850 sayfa.fatih harbiye dizisi şimdiden 13 bölüm her bölüm 1 buçuk saat ve kitap toplam 135 sayfa ayrıca ben kitabı okudum kitapta macit birkaç sefer geçiyordu burada basrol yapmışlar yani güzel kitaplarimizda olsada dizilerimiz boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim drama izlemem demişsinde Breaking Bad efsanesi var yani bu diziyi izleyipte beğenmedim diyen insan bulamazsın emin ol hatta ben bu diziyi annemle babamla izledim altyazılı dizi sevmeyen insanlar hastası oldu.Hatta ilk bu diziden başlama çıtayı bayağı bir yükseltirsin diğerlerini beğenmezsin.Arkadaşlarında dediği gibi lost ve prison breakden başlayabilirsin.The Walking Dead ise gerçekten çok sürükleyicidir.Ondanda başlayabilrsin.Eğer hiç izlemediysen yabancı dizi bizdekilerle yabancılar arasında kalite ve dizi algısı anlamında çok büyük bir fark var.Yabancı dizilerin kalitesi film tadında.Dizi indirmek için bazı yerler mevcut özel mesaj atarsan detaylı yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaming54 -- 8 Aralık 2013; 15:55:16 >
  • Yabancı diziler genel olarak böyle.Süresi ve sezon başına bölümleri az oluyor bizim dizilere oranla.Ama yabancı dizilere başlarsan bir tv izlemezsin.Gerçekten yabancı diziler hakkını veriyor.Oyunculuk,dekor,hikaye,kurgu,bütçe açısından üst düzeydeler.İlk deneyimine Prison Break,Lost bunlardan biriyle başla.Sonra burada takılarak kendin karar verirsin.The Walking Dead hikaye olarak ilginç ama pek isteneni verebilmiş değil kendi yorumum.Bu tür yorumları birkaç dizi izledikten sonra karşılaştırarak kendin karar verirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.