Selam beyler. 1 hafta önce eu west'te yeni bir hesap açtım şu an 6 level. Diğer hesabım 30 level full ap rune ve yarım ad rune sayfası dizmiştim. 10-15 tane champion var ama %80'i merakla alınıp berecilememiş championlar. Bu hesapla oynarken inanılmaz sıkılıyorum ancak yeni açtığım hesapla oynarken çok zevk alıyorum. Bu kesinlikle karşımdakilerin oyunu benden daha az bilmeleri hakkında değil hatta çoğu oyunda ref. kastığını söyleyip iyi skor alanlar mevcut. Sizce yaklaşık 1 senedir oynadığım hesabı bırakıp yeni hesaba geçmelimiyim ? Yaptığım hatalar için boşa giden ip'lerde olmadan güzel bi hesap yaratabilirim düşüncesindeyim. Teşekkürler.
geç bence. west iyidir
not : diğer üyeliğin westteyse 30 level olana devam et, eastteyse westtekini oyna
İkiside West'te. Şu an ana hesabıma girdim ve girer girmez bi isteksizlik geldi hey Allah
sende bi psikopatlık var kardeşim :d
Sana bağlı ama gerçekten 30 lvlken bir tek support, tank ve bazı seçili herolar heal alıyor. Ama 1-15 level arasında sürekli düşmanda 3-4 heal oluyo ve sende 30 levellerle oynamaya alışmışsın. Çok fena oluyo :(
Kardeşm sanırsam senin zamanındada her 3 lvle bir rp vermiyorlardı. Eğer öyleyse geç. Onun dışında geçme zamanla eğlenrsn öğrenmene bak
Ilk karakter her zaman oyunu öğrenme karakteri olduğu için kötü gelebilir fakat yeni bir başlangıç üstelik oyunu bilerek başlamak her zaman daha iyidir.
Evet dediğin gibi benim zamanımda her 3 lvl'e rp vermiyorlardı. Hiç eğlenemiyorum o hesabımda nedense bi bıkkınlık bi sıkıntı geldi. Rp almayı bile düşünüyorum yeni hesabıma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme