Şimdi Ara

Kafam karışık akıl verin dostlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Pc yi yeniledim, i5 4690k takdırdım memnunum baya güzel. Bende R9 270x DirctCU II 4gb var kart güzel hakkını yemiyeyim, satıp üstüne koyayım yerine alayım dedim ama 2.el piYasası ve kendi buçtemden dolayı zor geldi şuan. Yanına 2.el bi tane daha alıp crossfire mı yapsam diye de düşünüyorum. Kafa karışık, satıp üstüne koyup daha iyisini mi almak(sıfır mı 2.El mi) yoksa crossfire mi(2.el) ya da hiç kafayı bozmadan bundan devam mı edeyim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmeyo A kullanıcısına yanıt
    crosfire yapma istediğin performansı alamazsın 270x den sonra seni anca 380 4gb 960 4gb keser onların 2ci el piyasası 550-600 tl den bulursun gibime geliyor
    istersen pascal serisini bekle şubat mart gibi çıkabilir
  • cf icin anakartin psunun da iyi olmasi gerekir.cf yapacak olsan asus yok bu var 585 lira.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-dual-x-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

cf iyi bir sey de olmaz ugrasir durursun.elindeki karti satip 4gb 380 alsan daha az para harcarsin ve tek kart olacagi icin daha iyi olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

ikinci el 4gb 380 bulursan daha da ucuz olur ama bulamasan bile 585 lira verip eziyet cekmekten iyidir sifirini almak.

• patren kullanıcısına yanıt
    Valla performans olarak bakıldığında 380 de pek bi farkı yok sanki, yinede teşekkür ederim hocam

• Valla piyasa acayip saçma bi hale geldi ne yapacağımı şaşırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.