Şimdi Ara

Kafam Çok Karıştı (e36) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VideSupra

quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: A380

burada sallayanlara bakma dünyaya bi daha mı gelecen al bin gez dolaş hiç bişey olmaz masraf çıkarırsa satarsın

o yaşta hangi arabayı alsan aynı olur

buradakiler sırf bmw diye yüksek modellerine ulaşamadıkları için eski bmw lere çamur atıyorlar

Aynı fikirdeyim dünyaya bir daha mı gelicez. Bende 20 yaşındayım daha okuyorum okul bitsin çalışmaya başlıyım bir şekilde kendime e36 almayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri vazgeçemediğim tek araç. Düşünün e36 nın 1/18 model aracını türkiyede bulamadığım için çinden arkadaşıma getirtiyorum bu bende çok büyük bir hastalık e36 bambaşka birşey.

Bunun hikayeside şöyle başladı beyaz siyah stoplu bir e36 ben 4 5 yaşındayken bize çok fena makas atmıştı o an hala aklıma o günden beri bu araç bende yeri ayrı. 1 2 sene içinde almayı düşünüyorum inşallah. Temiz yada eski farketmez alıcam dünyaya bir kere geliyorum daha gencim biriktirir ilerde daha iyisinde alrım inşallah. Sadece içimde kalmasın bu sevgi heyecanını alıyım.

dostum paraya kıyarsan
    fena duruyor
    http://www.ebay.com/itm/1-18-BMW-M3-GT-E36-OTTO-Mobile-/321128785401?pt=Diecast_Vehicles&hash=item4ac4c465f9

Zaten çinden bunu sipariş ettim hocam teşekkürler

• aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

aşk ise bmw mantık ise diğerleri
  • Çocukluk hayalin kabusa dönmesin güzel bi rüya gibi gelip geçsin bence...

Ben geçenlerde bi tane çok temiz ilk elden 170 bin km de 3.18 kaçırdım o tarzda temiz bir araç olmadıgı sürecede düşünmem bu tarz araçları.
  • Çok özür dilerim beni yanlış anlama bunu e36-e46 kasa hastası olan birisi olarak söylüyorum. eğer elinde sadece 14 bın tl varsa bmwye binilmez.

Arabdan soğursun. Eli yüzü düzgün e 36 yı kımse 14 bıne vermez.

Paran vardır hobın vardır alırsın eksığını gediğini yaptırırsın uğraşmaktan zevk alırsın toparlarsın 20 bıne mal olur mesela . Ama senın butce sadece 14 bın.

Ya da sanayici olsan al derim ...

Sen 14 bınlık araç bakma zaten 12.750 13.000. Sigortan çıkacak bir 400 tl. Üzerine alma 100 tl git gel ara yerde 5
  • Geçen sene 94 3.18 i 170.000 de klimasız sonruflu araç sattım 14.750 ye alan kişi gaz taktırdı araba pert oldu ve oda sattı ondan alan arada arayıp küfür ediyormuş BMW ye gaz takılmaz demişlerdi bende o yüzden taktırmamıştım gazsız bulun ve alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende metalik açık mavi lilaya yakın Ankara dan çıkmamış hatasız masrafsız servis bakımlı 1-2 lokal boyalı full orjinal gerçek full + full 4 cam otm, elektrikli sunroof, klima, deri döşeme gri sıfır gibi, kapı içleri göğüs döşeme herşey çil, t direksiyon, elektrikli hafızalı ve ısıtmalı ön koltuklar, hız sabitleyici, düz vites, arka perdeli, buzdolabı, 220 W çıkış, fabrika orj full M pakettir aynalardan marşbiyellerden paspaslarına kadar,157 hp 3.20i var. LPG BRC sıralı simit depolu 2 yıllık ve mükemmel performans. 340 bin orjinal km . gram çürüksüz çok diri sanarsın araç 5 yaşında. MAAŞALLAH ı var emsali zor pazarlıksız 28 bine satarım takasta aldım. Araç İstanbul da. Hor kullanılmamış Aile aracı kısacası. E36 1994 modeldir. Aracın tüm kitapçıkları, orjinal bagaj içi bmw özel alet seti, özel sağlık kiti, jant kilit şifresi vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 8 Haziran 2013; 12:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekizilyarli

Yarın arabayı adana-mersin borusan servisine götürüyorum güncell

Sonuç?
  • Bencede alınmaz. Masraflarl uğraşamam diyorsan daha düşük araçlara bakacaksın ya da limitini arttırıp bu aracı alacaksın. Ama sanayi yollarını da aşondırırsın söylim yani.

• araba beni bırak diye yalvarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

BMW ye ilk sahibi biner sonra BMW sahiplerine biner. Macera arama bence

+1907
  • Evet tamda dediğiniz gibi oldu, ustam bu arabaya 10 bin tl masraf yapsan düzeltemezsin dedi bütçemi biraz daha genişlettim 17 bine kadar aramaya devam ediyorum arkadaşlar. Adanadayım tanıdığınız ettiğiniz tavsiyeniz öneriniz varsa açığım tüm yorumlar içinde teşekkür ederim.
  • quote:

Evet tamda dediğiniz gibi oldu, ustam bu arabaya 10 bin tl masraf yapsan düzeltemezsin dedi bütçemi biraz daha genişlettim 17 bine kadar aramaya devam ediyorum arkadaşlar. Adanadayım tanıdığınız ettiğiniz tavsiyeniz öneriniz varsa açığım tüm yorumlar içinde teşekkür ederim.

Biniebilir düzgün bir E36 3.20i 1993-1998 arası minimum 20 bin TL ye bulunabilir. Vergi avantajı ve motor 2000 olmazın dersen 3.18i bir tercih olabilir. Sakın ucuz olmasına aldanmayın BMW can yakıcı bir araçtır. 14 bine 1991 modelini bile eğer işe yarar durumdayda kimse satmaz dikkat
  • temizini bul hiç korkma

• O fiyat nedir ya motoru falan mi yokmus
  • Dört bir yandan bakıyorum. Ama dediğiniz gibi masrafsız temiz bir e36 20den aşağı verilmiyor.Büyüklerimin hepsi bırak şu e36 sevdasını diyerek inanılmaz baskı uyguluyorlar.Ama yılmak yok. 17binlik bütçemle alabileceğim en temiz e36yı bulacam inşallah Ancak şuda bir gerçek ki fiyatlar tavan yaptı yaz tarifesi gerekçesiyle. İlanlar hep takibimde herkes 1500 ile 2500 arası fiyat arttırdı. Yazın araba alınmaz derlerdi ama bu kadarını tahmin etmemiştim açıkcası....
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Keşke motoru olmasa. Hani en azından bunun motoru yok şu kadar masrafı var deriz. Arabada nereyi tutsan elinde kalıyor...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.20-bmw-coupe-acil-117330473/detay/ Bu araç sahtekar bir arkadaşım tarafından tavsiye edildi Buna rağmen getir bakim dedim yarabbim nasıl bir hastalıktır bu e36... Pazartesi gelecek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.18-ci-lpg-li-sunroof-deri-126982896/detay Bu araç galeride, galerici çok iddaalı konuştu eğer bir tek eksik çıkarsa yol paranı ben verecem gibisinden

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-yili-gumruk-cikisli-cicek-gibi-bmw-3.16i-123806029/detay Bu aracada pazartesi günü bakacam ancak 1.6 olması kafamı çok karıştırıyor

Bu 3 araç hakkında genel görüşlerinizi almak istedim arkadaşlar

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.20-bmw-coupe-acil-117330473/detay/ Bu araç sahtekar bir arkadaşım tarafından tavsiye edildi Buna rağmen getir bakim dedim yarabbim nasıl bir hastalıktır bu e36... Pazartesi gelecek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.18-ci-lpg-li-sunroof-deri-126982896/detay Bu araç galeride, galerici çok iddaalı konuştu eğer bir tek eksik çıkarsa yol paranı ben verecem gibisinden

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2007-yili-gumruk-cikisli-cicek-gibi-bmw-3.16i-123806029/detay Bu aracada pazartesi günü bakacam ancak 1.6 olması kafamı çok karıştırıyor

3.16i zor satabileceğin bir araç olur E36 için. BMW de en kabul gören motor 3.20i dir. Minimum 3.18i Tavsiye ederim. Ayrıca Sedan al coupe alma derim. Eğer kredi ile 28 bine tamamlama durumun varsa bende kesinlikle kolay bulamayacağın birkaç post önce yazdığım özelliklerde muhteşem bir 3.20i var satıyorum.

Bu verdiğin linklerde ki araçları temiz görmedim uyarayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 9 Haziran 2013; 8:07:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atylantos

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3.20-bmw-coupe-acil-117330473/detay/ Bu araç sahtekar bir arkadaşım tarafından tavsiye edildi Buna rağmen getir bakim dedim yarabbim nasıl bir hastalıktır bu e36... Pazartesi gelecek

3.16i zor satabileceğin bir araç olur E36 için. BMW de en kabul gören motor 3.20i dir. Minimum 3.18i Tavsiye ederim. Ayrıca Sedan al coupe alma derim. Eğer kredi ile 28 bine tamamlama durumun varsa bende kesinlikle kolay bulamayacağın birkaç post önce yazdığım özelliklerde muhteşem bir 3.20i var satıyorum.

Bu verdiğin linklerde ki araçları temiz görmedim uyarayım.

17 bini 1 tl geçemem malesef. Bende sedandan yanıyım aslında. Bu arada o ilanlardan sadece mersinde ki arabayı bakmaya değer buluyorum

• quote:

Dört bir yandan bakıyorum. Ama dediğiniz gibi masrafsız temiz bir e36 20den aşağı verilmiyor.Büyüklerimin hepsi bırak şu e36 sevdasını diyerek inanılmaz baskı uyguluyorlar.Ama yılmak yok. 17binlik bütçemle alabileceğim en temiz e36yı bulacam inşallah Ancak şuda bir gerçek ki fiyatlar tavan yaptı yaz tarifesi gerekçesiyle. İlanlar hep takibimde herkes 1500 ile 2500 arası fiyat arttırdı. Yazın araba alınmaz derlerdi ama bu kadarını tahmin etmemiştim açıkcası....

Bu kadar E36 sevdalısıysan başka araç alma zaten içine sinmediğinden aracı kullanmak istemezsin.

Sende farketmişsin 20 verilmez dersin 15e alırsın 10 bin harcarsın. O yüzden 17-18 aşağıya düşme. Hatta 20liklere bak çatır çatır pazarlık yap.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.