Bildirim
kafam çok karısık. YARDIM !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyu çok yanlış yere açmışsın. Buradaki wp fanboyları seni wp'ye yönlendirmeye çalışcaklardır sakın kanma kardeşim
Zenfone 6 öneririm tek sıkıntısı boyutu. Boyut sorun değilse havada kap o telefonu
.. -
Lumia 925 820 öneririm ama şarjları iyi değil gdm iyi değil zen5 in ise güncelleme desteği nasıl bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wpde diğer bölümlerden cok daha az fanboy var o yüzden burda da gayet olumlu yönlendirme yapılacaktır. Asus 5in ggüncelleme sorunu yok biraz çerçeveleri kalın o kadar. O olmasa şarji da sorunsuz olsa zaten bu fiyatlara alınamazdi. Wpdeki önyargı yarim saat kurcalama ile kırılacaktir.
İmla sebebiyle duzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 1 Şubat 2015; 0:01:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önceliklerini yazarsan arkadaşlar ona göre yardımcı olurlar ( kullandığın uygulamalar , fotoğraf çekimi , şarj , vs ... ) -
Zenfone 6 olabilir. Ama WP'ye bakman da önerimdir. 925de iyi bir telefon. Bence sen WP 10'u bekle :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zenfone 5 kulllanıcısıyım şarjı sandıgın kadarda kötü degil sabah8 akşam 5 de şarj %25 seviyelerinde oluyor en az 1,5 saay oyun oynarım arada face-e vs bakarım gmail her zaman açık 1 saat müzik götürüyor beni tavsiye edrim
-begenmessen zen6 al şarjıda kamerasıda daha iyi ama boyutu biraz büyük tablet gibi
-lumialar güzelde marketi çok yetersiz mal kalitesiz kutudan belli ediyo zaten tasarrufu nerden yapcaklarını şaşırmışlar -
Tamam markette eksik oldugu doğrudur ama lumiaların plastik kalitesi bence takdire şayan. Soyulma, renk atma, kolay çizilme durumları mevcut değil. Son derece mükemmel. 1 yıldan uzun zamandır 720 kullanıyorum kılıfsız şekilde çizik yok, renk atma yok,soyulma yok, ilk aldıgım gün nasılsa öyle duruyor. -
beyler ben zenfone 5 aldım 4ayı geçti herhalde çok memnunum sarj sorunu vardı , yeni güncelleme ile oda kalmadı alacak kisilere kesinlikle öneriyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X