Şimdi Ara

Kafam Çok Güzel Çok İçtim // Nasıl Ayılcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 2 bardak rakı içtim arkadaşlarla akşam şuan yeni kalktım kafam çok iyi. Akşam uyurken böyle kötü hisssetmiyodum kendimi şuan başım dönüyor kalkamıyorum midem bulanıyor. Nasıl ayılabilrim arkadaşlar nasıl kendime gelcem?

• SİZEEEE KAFAMMM ÇOK İYİ DİYORUM ANLAMIYMUSUNUZZZ OGLUMMMMMMMMMMMMM??? YAZSANIZA NASIL AYILCAMMM ALAL ALLAAAA
  • Ayılıp ne yapacan kalsın öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su iç

• quote:

Orijinalden alıntı: CBlackLion

Ayılıp ne yapacan kalsın öyle

Dışarı çıkmam gerek işim var o yüzden.. Yoksa yatardım akşama kadar zaten kendime gelirdimmm... Şu an nasıl eglcem offff ?? Başım olmuş çatçat ağrıyor midem bulanıyor gözlerim yanıyor elim ayağım tutmuyor saRHOŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşşşşşşşşşş OLDUMMM BEN ANNEEEEEEEEEEEE
  • hep o davutun yüzündennnnn... arkadaşım davutla içtik it davut... normalde yarım bardak iççektimmmm dedi 2 tane iç ibşey olmazzz... nası olmazz yaaa %57 alkol var rakıda borumuuuuu çarpıyo adamı
  • 2 bardak rakıdan mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

Dün 2 bardak rakı içtim arkadaşlarla akşam şuan yeni kalktım kafam çok iyi. Akşam uyurken böyle kötü hisssetmiyodum kendimi şuan başım dönüyor kalkamıyorum midem bulanıyor. Nasıl ayılabilrim arkadaşlar nasıl kendime gelcem?

Türk kahvesi iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toriko

2 bardak rakıdan mı?

evett nolmuş ??? alla allaaa biraa içtik diyoz sanki 2 bardak.. Rakı bu en ağır içkiii anladın mı?? onu boşverrr nasıl ayılcamm ya yataaktann kalkıyomm tuvalete başım dönüyo. OFF YAA dışarı çıkmam gerek işim var keşke içmeseydim bu kadar
  • gondikçi değil misin, kendini bi gondikle bakalım düzelirsin
  • Bol bol su iç, su içmeye zorlar kendini. Ve ağrı kesici kullan.
  • Nasıl Ayrılıcam diye okudum

Bunu akıl edebiliyorsan ayılmışsın demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.