Şimdi Ara

Kafa yapisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafa yapim birinci resimdeki gibi hiç saç modeli gitmiyor ne yapcam niye böyle bir kafa yapim var hiç bilmiyorum acaba sizin düşünceniz nedir nasıl yapayim yardım lütfen (DN:Resimdeki ben değilim)

Kafa yapisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafanın üszerini biraz törpülersek düzelir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

kafanın üszerini biraz törpülersek düzelir gibi

İş işten geçti hocam dalgaya almayın lütfen :D

• Saçlarınız düzse uzatın uzun saç kullanın. Bu kafa yapisina o gideranca çünkü çok çıkıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hallederizz

Saçlarınız düzse uzatın uzun saç kullanın. Bu kafa yapisina o gideranca çünkü çok çıkıntılı

Uzatıyorum hocam da pek uzamıyolar oda canımı sıkıyor biraz benim anlamadığım niye böyle bi kafa yapım var acaba surekli yatmaktan mı bilemedim

• Up

• kabullenmeye bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

quote:

Saçlarınız düzse uzatın uzun saç kullanın. Bu kafa yapisina o gideranca çünkü çok çıkıntılı

Uzatıyorum hocam da pek uzamıyolar oda canımı sıkıyor biraz benim anlamadığım niye böyle bi kafa yapım var acaba surekli yatmaktan mı bilemedim

Bebekken kafa kemikleri gelişirken öyle gelişmiştir. Yatmaktan olabilir belki. Çocukken sert zemine fazla yatmissaniz olabilir hocam.

Saç uzamıyorsa saçınızı kestirirken on kısımları uzun arka kısımları kısa kestirin. En azından saçınızı diktiginizde eşit seviyede gözükür bu yamukluk belli olmaz

• Surekli yatmasaydiniz yumurta seklini mi alicakti? Bence dogustan olan bir seydir. Yani birinci ve ikinci bakimindan estetik olarak buyuk bir fark yok. Sadece kendinize yakisan sac modelini secin ve kendinizle barisik olun. Bir de her seyi neden boyle diye konu acmayin. Isyankar olmayin. Benin de kafam birinci gibi. Arkadaslar yardim!!

• quote:

Orijinalden alıntı: inTears

Surekli yatmasaydiniz yumurta seklini mi alicakti? Bence dogustan olan bir seydir. Yani birinci ve ikinci bakimindan estetik olarak buyuk bir fark yok. Sadece kendinize yakisan sac modelini secin ve kendinizle barisik olun. Bir de her seyi neden boyle diye konu acmayin. Isyankar olmayin. Benin de kafam birinci gibi. Arkadaslar yardim!!

Peki siz nasıl sac modeli yapiyorsunuz hocam bence doğustan gelen bir şey değil bu

• quote:

quote:

quote:

Bebekken kafa kemikleri gelişirken öyle gelişmiştir. Yatmaktan olabilir belki. Çocukken sert zemine fazla yatmissaniz olabilir hocam.

Saç uzamıyorsa saçınızı kestirirken on kısımları uzun arka kısımları kısa kestirin. En azından saçınızı diktiginizde eşit seviyede gözükür bu yamukluk belli olmaz

Anladim hocam teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LimitsiztrickNet

2.Resimdeki kafa yapısıda tam benlik

Buna yumurta kafa diyolar herhalde .d.d.d

• quote:

quote:

Surekli yatmasaydiniz yumurta seklini mi alicakti? Bence dogustan olan bir seydir. Yani birinci ve ikinci bakimindan estetik olarak buyuk bir fark yok. Sadece kendinize yakisan sac modelini secin ve kendinizle barisik olun. Bir de her seyi neden boyle diye konu acmayin. Isyankar olmayin. Benin de kafam birinci gibi. Arkadaslar yardim!!

Peki siz nasıl sac modeli yapiyorsunuz hocam bence doğustan gelen bir şey değil bu

Akisina birakiyorum. Ozel bir numaram yok.

• Bebekken sürekli sırt üstü yatırıldığın için kafan bu şekli almış. Saçlarla kamufle etmekten başka çaren yok. Avrupa'da bebeklik döneminde çocuklara çeşitli kafa maskeleri takılıyor, düzgün bir kafatasına sahip olması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han

Bebekken sürekli sırt üstü yatırıldığın için kafan bu şekli almış. Saçlarla kamufle etmekten başka çaren yok. Avrupa'da bebeklik döneminde çocuklara çeşitli kafa maskeleri takılıyor, düzgün bir kafatasına sahip olması için.

Aynen hocam mesela kucuk kardesimin scofield gibi kafa sekli var neyse artık olan oldu yapacak bir şey yok

• buna düz kafa sendromu mu ne diyorlardı bebekken olan bir şey, aileniz o zaman farkedip bir yerlere götürse belki düzelirdi ama şu an iş işten geçmiştir. bunun sebebi ya genetiktir ya da anne karnındaki bebeğin bulunduğu pozisyonla alakalıdır. pozisyonla alakalıysa doğum sonrasında bunu doğru yatırma teknikleriyle düzeltiyorlar, sizin aile pek umursamamış demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 14 Haziran 2017; 2:42:19 >
  • quote:

1. ve 2. resimde ki aynı çocuk zaten, 1.resimde sürekli sırt üstü sert yastıkta yatırılmaktan kafası o şekli almış, bebeklerde ilk 6 ay kafa yapısı sürekli değişkenlik gösterir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.