Şimdi Ara

Kafa Kesme Videoları Neden Milyonlarca İzleniyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEDx te gördüğüm bir başlık. İnsanlar dünyanın bir ucunda gerçekleşen vahşetin videoya alınmış halini merak eder? Kısa bir süre içinde tüm dünyaya yayılıyor ve dediğim gibi milyonlarca tıklanıyor. Herkesin bu kadar kolay bir şekilde ulaşabilmesi çok çok kötü bir durum malesef

• Geçen sene gene burada bir konu vasıtası ile şu ünlü meksika çetesinin bir haber mubabiri kadının kafa kesme videosunu izlemiştim. Fakat abartmiyorum ciddi anlamda izlerken midem bulandı ve etkisinden en az 1 hafta çikamadim. Hala da bogazini keserken ki bakişlari bilinçaltimdadir.

Ben 24 yaşindayim ve bunlari izleyen daha küçuk yaşta biri bu psikolojiyi kolay kolay atlatamaz. O yuzden çok tehlikeli bu tür videolarin ulaşilabilir olmasi.

Anlık bir gaza gelip "izlerim yaa nolcakk ben korku filmi seviyom ztn" diyerek izlemeyin. Tavsiye etmem insani etkiliyor.

Yok beni etkilemez ben psikopatim, insani duygulara sabip degilim hergun bir tane izliyorum diyen varsa da acil tedavi almali çunku bu tür şeyleri rahatca izleyebilmek normal bir şey degil diye düşünuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsana bazen alışkanlık oluyor ve vahşet videoları izlemeyi seviyor. Kız arkadaşım yasaklayana kadar ben de böyleydim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iside giden avrupalilari ne sanıyorsunuz hepsi potansiyel manyak. Ama avrupada suç işleseler yakayı ele verirler. İşide gidip istediklerini yapıyorlar. Sorgulayan eden yok nasıl olsa. Bu videoyu izleyenlerde potansiyel manyak. Bu kişiler

• Bundan 5-6 sene öncesi izlemiştim o zamanlar ışid falanda yoktu bilmem nerelerde adamın kafasını kesmişler.Bizde arkadaşla bakalım dedik bakmaz olaydık.Yukarıda benden yaşça büyük bir abi yazmış zaten aynı şekilde bende 1 hafta etkisinden çıkamadım.Özellikle hani o "hıhhhhh" sesi 1 hafta boyunca aklımdan çıkmadı.İzlemeyin öyle şeyler gerek yok
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Demi? Başka açıklaması olamaz bence. O tarz videoları geç kavga videoları denk geldiğinde bile acıyorum insanlara
  • Çünkü gerçek hayatta karşılaşması nadir olaylardandır. İnsan merak ediyor haliyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5. sınıfta biri bir cd getirmişti okula. 10 sene geçmiş aradan. İzledikleri şey sansürlüydü bir bilgisayara bakayım demiştim daha sonra bir ay kendime gelemedim. Arada aklıma gelir kafam allak pullak olur.
  • Hayatta karşılaşması nadir o kadar çok olay var ki neden gidip bu vahşeti izliyorlar ?
  • Ortaokul zamanlarımda bir video izlemiştim. Baya popüler bir videoydu o zamanlar. 20'li yaşlarda bir genç denize atlayayım derken kayaya çakılıyordu. Suratı falan açılıyordu. Görüntüyle beraber o hırıltı sesleri resmen dehşete düşürmüştü beni. O zamandan beri gerçek yada sahte olsun izlemem böyle videolar. Fakat sırf böyle videolar için oluşturulmuş siteler bile var. Ne diyeyim, insan olan izlemez.
  • tırışka kullanıcısına yanıt
    Hee hatırladım. Suratı ortadan ikiye ayrılıyordu. Çok fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 19 Mart 2016; 12:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Ortaokul zamanlarımda bir video izlemiştim. Baya popüler bir videoydu o zamanlar. 20'li yaşlarda bir genç denize atlayayım derken kayaya çakılıyordu. Suratı falan açılıyordu. Görüntüyle beraber o hırıltı sesleri resmen dehşete düşürmüştü beni. O zamandan beri gerçek yada sahte olsun izlemem böyle videolar. Fakat sırf böyle videolar için oluşturulmuş siteler bile var. Ne diyeyim, insan olan izlemez.

Acil çalışanları napsın.
  • Bak o yönden de hiç düşünmemiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

quote:

Orijinalden alıntı: tırışka

Ortaokul zamanlarımda bir video izlemiştim. Baya popüler bir videoydu o zamanlar. 20'li yaşlarda bir genç denize atlayayım derken kayaya çakılıyordu. Suratı falan açılıyordu. Görüntüyle beraber o hırıltı sesleri resmen dehşete düşürmüştü beni. O zamandan beri gerçek yada sahte olsun izlemem böyle videolar. Fakat sırf böyle videolar için oluşturulmuş siteler bile var. Ne diyeyim, insan olan izlemez.

Acil çalışanları napsın.

Onların işi çok zor. Hem kopan kollar bacaklar gör hem de kazazede ailesinden dayak ye. Çok saygı duyuyorum işlerine. Fakat bunlar zorunluluktan katlanıyor vahşet sahnelerine ama durup dururken bu görüntüleri izleyenler var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.