Şimdi Ara

KAFA KARIŞIKLIĞI [SON GÜNLER YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar tercih listem gördüğünüz gibi sıralamam 40 bin gelmesini düşündüğüm yerler egeden itibaren başlıyor İzmir istediğim için ege ve deü önde sonra gtü var onda da sıkıntı yok.

Ama asıl olay şurda başlıyor yıl içinde sürekli İstanbul isterdim ama şimdi hem pahalı olması hem ulaşımı isteğimi azalttı üstüne bir de İstanbul Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine herkes kötü yorum belirtmiş gerçi Ankara için de öyle ama Ankara rahatlık ve pahalılık açısından İstanbula göre daha rahattır diye düşünüyorum.

İstanbul ile Ankara’nın yerini değiştirsem mi çok kararsız kaldım Ankara üniversitesinin mühendislik kampüsünün gölbaşında olması yüzünden onu öne yazasım gelmiyor, Gazi’nin yeri iyi ama sıralaması bu ikisine göre kötü.

Sizce %100 İngilizce Ankara mı yoksa %30 İngilizce İstanbul üniversitesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs-lysz3 -- 13 Ağustos 2018; 21:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İYTE YAZMAMIŞSIN HATA YAPARSIN EN BAŞA ONU YAZ
  • Hocam sıralama 40k iyte 28k ile kapatmış gelme ihtimali yok bence

• Up

• Up

• ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine de yaz
  • Arkadaşlar hala çok kararsızım ankara üniversitesi ingilizceyi mi öne yazıyım yoksa istanbul üniversitesi %30 ing mi

Ankara ingilizce sıralama 36k

İstanbul 41k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç mi öneride buluncak yok

• Bence ankara hocam

• istanbulun kampüsü avcılarda tabi ki ankara sorumu bu :DDDD o metrobüs içinde insan neler çekiyor binmeden bilemezsin
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle benim evime 20 dakika iü ama yazmadım. 30k yım ben de.

• Bofames kullanıcısına yanıt
    Ne yazdın ki hocam

• Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Böyle nedenler değil de eğitimi şunun daha iyidir deseniz aklıma yatcak hem ankara da gölbaşında merkeze baya uzak onu da yazasım gelmiyor öne o yüzden

• ygs-lysz3 Y kullanıcısına yanıt
    Ben 30kdayım hocam. En kötü gtü gelir diye düşünüyorum. Ankarayı yazmadım çünkü istanbuldan gitmek istemiyorum. Marmara falan yazdım. İstanbulu da yazmadım. Ayrıca ankara dememin sebebi eğitim olarak daha iyi olması. Tek tek bölümlerin akademik kadrosunu inceleyin görürsünüz. Ayrıca %100 ing olması da büyük bir avantaj tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bofames -- 14 Ağustos 2018; 18:58:31 >
  • Türk alman üniversitesi düşün derim benim sıralama 28k ben orayı yazdım

• Bofames kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sıralamalarda aşırı derece farketceğini düşünmüyorum zaten aşırı derece fark etse sıralamaları bu kadar yakın olmazdı bence, Ankara üni bilgisayar kampüsü merkezde olsa düşünmeden öne yazardım ama gölbaşında, sene başından beri İstanbul veya İzmir istediğim için öne yazdım son karar olarak da öyle düşünüyorum keşke 3-4 bin daha iyi yapsaydım da ege kesin olsaydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.