Şimdi Ara

Kafa derisinin kaşınması ve pul pul dökülmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 4 Mart 2021; 9:19:23 >
  • Hocam bende de kepek vardı. Baya fazla hemde. Sonra gittim konazol şampuan aldım ilk kullanımdan sonra bile etkisini gösterdi. Tavsiye ederim.

Diğer arkadaşlar bahsetmiş zaten saçınızı sıcak suyla yıkamayın ve kesinlikle ıslak bırakmayın. Kafa derisinin kaşınması ve pul pul dökülmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviolanYedigün -- 4 Mart 2021; 8:32:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: standartlarabidesi

Lanet rahatsızlık sakallarımda da oluyor kaşı kaşı dökülüyor saç sakal resmen pul yumağı komple kafamı kessem anca rahatlarım.

Kaş yapısı itibariyle dökülse bile tekrar çıkar

Saç diplerin zayıfsa ve aileden gelen irsi saç dökülmesi varsa kel kalma sürecini hızlandırır. Rahatsızlığın ismi seboreik dermatit. Çözümü ; stres yapma çok kafana takma...ilaç şampuan falan geçici çözüm cilt yapısı değişmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seboroik dermatit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seboreik dermatit gibi duruyor ama tabi bi dermetolojiye gitmeden önerileri denemeyin.

Ben de uzun yıllardır dermatitim. Çok şey kullandım , denedim. En güzel çözümü Vichy dercos (yeşil) şampuanı ile buldum. Arada yüzüme madecassol kullanıyorum. Çok azarsa kullanmak için de ducray krem ve şampuanlarım da duruyor ama Vichy e geçtikten sonra pek ihtiyacım kalmadı. Geçmiş olsun umarım dermatit değildir de basit bir kepek sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 4 Mart 2021; 10:15:57 >
  • Hocam ketoral ve konazoldu sanırım, bu şampuanları 3 günde 1 kullanıp kafada 10 dakika bekletebilirsin. Dermatolojiye gitsen daha iyi olur, bi ilacı var ectopix diye ama kullanma doktor onayı olmadan,belki farklı bir şeydir seninki, durduk yere dökme saçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair JR -- 4 Mart 2021; 10:44:3 >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hocam donem donem akıntı yaşıyorum burnum tıkanıyor vs alakası olabilir mi suan bile kafa kasintim var 2 günde bir duş alırım almazsam kepekleniyor derim atiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkeseçici

Hocam donem donem akıntı yaşıyorum burnum tıkanıyor vs alakası olabilir mi suan bile kafa kasintim var 2 günde bir duş alırım almazsam kepekleniyor derim atiyor

hocam denemesi bedava, sadece 1-2 hafta süreyle işlenmiş paketli gıdalar yemeyin, koruyucu içeren besinler, süt ürünleri, şeker ve gluteni kesin şikayetleriniz bıçak gibi kesilecektir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.