Şimdi Ara

Kafa Dağıtmak İçin Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar böyle sıkıntılı durumlardayım açıkçası boş vaktim de bol kafa dağıtmaya ihtiyacım var biraz, var mı önerileriniz neler yapabilirim? Aklıma hiç de bir şey gelmiyor ama cidden böyle boş durmak hiç iyi gelmiyor hayatımdaki sorunları sürekli kafama takmama neden oluyor boşu boşuna sıkıntı çekiyorum. Yapılacak şeylerle ilgili önerierinizi alayım cidden aradım pek bir şey bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Arkadaşlar bu aralar böyle sıkıntılı durumlardayım açıkçası boş vaktim de bol kafa dağıtmaya ihtiyacım var biraz, var mı önerileriniz neler yapabilirim? Aklıma hiç de bir şey gelmiyor ama cidden böyle boş durmak hiç iyi gelmiyor hayatımdaki sorunları sürekli kafama takmama neden oluyor boşu boşuna sıkıntı çekiyorum. Yapılacak şeylerle ilgili önerierinizi alayım cidden aradım pek bir şey bulamadım

yaş kaç?
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    21
  • Satranç oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi mızıka al, üflemeyi öğrenmeye çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

21

16-17 deseydin mastürbasyon diyecektim neyse :)

satranç olabilir, elektronik olabilir, müzik aleti çalmayı öğrenmek olabilir, slr makine alıp dağ taş gezip fotoğraf çemeye başlayabilir. işsizsen çağrı merkezinde işe başlayabilirsin. çağrı merkezi terapi gibidir, her tipten insan da vardır.
  • Öyle çok büyük bir yaşta olmasam da bırakalı yıllar oldu onu :D

Müzik aleti çalmayı öğrenmek güzel fikir uğraşmayı severim ona bakacaz herhalde bi düşüneyim. Bir yandan okul var kötü durumda olduğum için bu sene okulu da saldım biraz ama yine de finaller bitene kadar değil de bittikten sonra bir işe girmeyi düşünüyorum aslında. Ama 3 aylık çalışabileceğim işler neler olabilir tavsiyeniz var mı? Normalde bir yere girip ne bileyim web yazılımı yazmak olur ya da sadece sitenin html css tasarımını yapmak olur yaparım da böyle yerler pek 3 aylık aramıyolar. Bilginiz varsa bu konuda yardım ederseniz güzel olur çünkü hem kendi harçlığımı çıkarıp hem de işte çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum yaşama açısından ve çalışıp para kazanmanın önemli bir rol oynadığını düşünüyorum

Herkese yorumlar için teşekkür ederim bu arada :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öyle çok büyük bir yaşta olmasam da bırakalı yıllar oldu onu :D

Müzik aleti çalmayı öğrenmek güzel fikir uğraşmayı severim ona bakacaz herhalde bi düşüneyim. Bir yandan okul var kötü durumda olduğum için bu sene okulu da saldım biraz ama yine de finaller bitene kadar değil de bittikten sonra bir işe girmeyi düşünüyorum aslında. Ama 3 aylık çalışabileceğim işler neler olabilir tavsiyeniz var mı? Normalde bir yere girip ne bileyim web yazılımı yazmak olur ya da sadece sitenin html css tasarımını yapmak olur yaparım da böyle yerler pek 3 aylık aramıyolar. Bilginiz varsa bu konuda yardım ederseniz güzel olur çünkü hem kendi harçlığımı çıkarıp hem de işte çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum yaşama açısından ve çalışıp para kazanmanın önemli bir rol oynadığını düşünüyorum

Herkese yorumlar için teşekkür ederim bu arada :)

çağrı merkezine gir bak. hayatında edindiğin muhteşem tecrübelerden biri olacak. torpili, kurumsallığı, çıkar çatışmalarını, gırgır şamatayı, arkadaş ortamını, her türden insanı göreceksin. insanlarla iletişimin artacak. hayata karşı daha tahammüllü olacaksın.

• Hocam ben THK ya gidip orda etkin olmak istiyorum kurslar için eğer biraz ilgin varsa beraber gidelim ben de ona gitmek istiyorum da yalnız pek olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı kafa dağıtmıyorsa hiçbirşey dağıtamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Viski iç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.