Şimdi Ara

Kafa amfi mi ? Normal amfi mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,orta halli bir amfi almayi dusunuyorum,kafamda ibanez tbx30r vardi ancak sonradan aklima terasta yatan kaliteli ve guclu kabinler geldi,ve bunun uzerinde kafa amfilere bakmaya basladim o amfinin civarinda ibanezin tbx150h kafa amfisini buldum,amfiyi evde kullanmak icin alacagim,sizlerin dusunceleri nedir,kalite,ton bakimindan hangisi daha iyi olur ? Kafa amfi alirsam illaha cok yuksek sesle mi kullanmaliyim ? Nedenleriyle birlikte iyi,kotu bir oneri yaparsaniz sevinirim,saygilarimla..

• kafa amfi nasıl bişeydir ilk defa duyuyorum. cahillik işte kusuruma bakmayıp açıklarsanız sevinirim...
  • evde kafa amfiyi gerek yok 30 watt'lık falan normal amfi yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo92

kafa amfi nasıl bişeydir ilk defa duyuyorum. cahillik işte kusuruma bakmayıp açıklarsanız sevinirim...

Kafa amfi aslinda bildigimiz amfidir,sadece hoparlorsuz amfi dusunun pre-amp seklinde,yatay ve daha ince olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi hoparlörden de hoparlöre fark oluyor ama pedaldı kafa amfisiydi derken zaten sen istediğin tona yakın bir şey alırsın diye tahmin ediyorum -hiç denemedim-.mademki hoparlör kaliteli,ozaman o parayla kafa amfisi ve pedal falan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

quote:

Orijinalden alıntı: halo92

kafa amfi nasıl bişeydir ilk defa duyuyorum. cahillik işte kusuruma bakmayıp açıklarsanız sevinirim...

Kafa amfi aslinda bildigimiz amfidir,sadece hoparlorsuz amfi dusunun pre-amp seklinde,yatay ve daha ince olurlar.

teşekkürler hocam aydınlattın beni. netten de ufak çapta bir araştırma yapmıştım zaten. iyi oldu senin açıklamanda. yeni birşey öğrendim kendi çapımda ben de. tekrar teşekkürler.

• Rica ederim,bilgi paylastikca cogalir :) bu arada blackstar ht-r1 alacagim sanirim kullananlar var ise yorumlarini almak isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.