Şimdi Ara

Kaf yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaf matematik ve geometrinin zorluk düzeyi nedir mesela tyt matta çözüm 3D ile eşdeğer tarzında karşılaştırma yaparsanız daha iyi olur.Nedir bu kafın özelliği?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kullanıyorum ve memnunum hocam öneririm.
  • Kaf Endemik ygs karekök ygs ayarında bir kitap en azından tyt adına bence kullanacaksan tyt kitabını kullanma bölme bölünebilme ebob ekok rasyonel sayılar gibi derslere para vermene bence gerek yok 2. Kitapta ise problemler bence eski tarz kalmış 56 TL hak etmiyor fonksiyonları da üstün körü anlattığı için 28 tl değmez ne kalıyor zaten polinom parabol 2.d.d bence bu derslerde Mikail plus kullan hem güncel sorular ekledi temel kavramlar gibi derslere ve 10 TL ders ücreti pdf de mevcut ayt için bence kullanılır Trigo falan iyi anlattığı konular ama çok vakit yediğini unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben logaritmaya giriş yapmak istiyorum ayt^ye yani bunun için hangi ders anlatım videosunu satın alayım mikail mi behzat mı sizce?

• youtube bak kek konu

• Arkadaşlar bir şey soracağım bu kaf serisi kitaplar sanırım daha çıkmadı ne zaman çıkacak bilen biri aydınlatsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF VİDEOLARI
    4 yıl önce açıldı
    Kaf Eğitim
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Behzatı hangi konu için önerirsiniz ve kafı

• trigonometri limit türev integral öneririm fakat almazsan çok şey kaybetmezsın atölye matematikden dinle üstüne piasgor matematik evınden dınle ( eski müfredat ama bu kanalda önemli olan mantık anlama atıyorum sinüsn türevi anlatılırken geçersın ) veya mikailde iyi bir seçenek
  • üçüncükezsınavagireceğim Ü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• mikail hocanın ebob ekok gibi kaf 1 konuları çıkmış. kaf 1 konularını mikailden mi dinleyelim yoksa behzattan mı ? kaf 3-4 zaten behzattan dinleyeceğim
  • Bence Mikail hoca çıkardığı her derste Behzat hocayı gömer adam çok düzgün bir hitap gücüne sahip yani soruyu 3 dakika da anlatıyor uzun ama tane tane bence yeterli olur yanına karekök ve 345 yeterli

• kaf 4'de behzatı kimse gömemez bence :) benim sorum şu şekilde kaf 1 ve 2 konularını mikailden dinleyip kaf 3 4 behzattan dinlesem daha iyi olmaz mı ? birde mikail hocanın kitabı var mı ?
  • Ben ikisinide kullanan biri olarak görüşümü söyledim derslerde ueğh üeğh boğulecem ve şapur şupur sesler olmaması bence güzel oluyor her neyse bence oturmayan konu olursa mesela limiti Br den izledin baktın olmadı Mikail hoca kullanılır ben 2 hocayı da kullanacağım açıkta olduğum için eğer tyt de iyi bir konumdaysan önünde uzun bir süre var bence Mikail hocadan tyt hallet üstüne hocalara geldik konu tekrar sç ve 345 karekök tyt adına yeter ayt içinde br yapacaksan karekök al yanına zaten ordan çalıyorlar soru tipleri aynı sayılar farklı malumu kullan ardından baktın yetmedi Mikail hoca formulune başvurabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.