Şimdi Ara

KAF Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KAF 1-2-3-4 sıfırdan baslayan kac aya bıtırebılır?soyle anlatırsanız daha ıyı olur ornegin KAF-1 su kadar surer gıbı(bu arada KAF'la beraber fizik geo sosyalden herhangıbır ders calısılacak gun ıcınde)

• günde 2 saatle olmaz saatler anlatıyor ama sen şunu düşün 4-5 saat bir çalışma yapabilirmisin günde 4-5 saat yapılabilirse bir konu kabaca 30 sayfa olabiliyor ön sayfa temel kavramlar arka sayfa uygulama testi bu bitiyor kabaca toplam 12 sayfada geri kalanlarındada 5 tane ödev testi geliyor kabaca her konuda 16 soruluk ardından bir tane dereceli testi geliyo (çok sağlamdır kalem oynamaz) ardından bir tane 24 soruluk konu tarama sınavı geliyor

ben şöyle bölmeni öneriyorum ilk gün temel kavramlar + uygulama testi yap dinle hepsini çöz yapamadıklarını dinle bitir 1 günde
    ertesi gün derece testi kts yi yap bitir böylelikle 2günde 1 konu bitir

şimdi bak kaf 1 de 11 konu var işlem yeteneğini saymıyorum 4 işlem var tam sayılarla başlayan 11 konu var her birini 2 günde yapsan böylelikle 22 günde biter aynısını kaf 2 içinde kabaca toplam 45 gün hadi aksaklıklarla beraber 45-50 gün yapıyor senin çalışmanlada bu süre kısalabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil ingilizce yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.