Şimdi Ara

KAF GEO HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap ön siparişe çıkmış 144 sayfa ve doğruda açı, üçgende açı, açı-kenar bağıntıları var sadece. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatı 20 tl belirlemişler

• O kitap bu sene tamamlanmaz tamamlanansa bile 15ten aşağı fasikül olmaz.ayrıca asıl önemli olan videolar o da 30liraymış. 50şerden 750.

Yani özel hocanın saatine 150 lira veren biriysen hiç durma hemen al. Özel hocanın verdiğinin 5 katını verir bu adam. Ama geoyu bu kadar kasmak hem gereksiz hem de geo konu anlatımıyla halledilebilir bir ders değil üstüne saatlerce test çözmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 19 Eylül 2017; 0:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baband kullanıcısına yanıt
    Ben almayacağım hocam ilk kitabı ful üçgen yapsalardı alırdım ama 3 parça için almam. dediğiniz gibi yetişmez zaten bu kitap seneye de yetiştiremezler bence sadece forumdakilerin görüşünü almak istedim.
  • Hocam 3 tane temel konu ve 144 sayfalik bir kitaba aklı olan zaten 60 65 tl vermez. Ben her turlu iddasina varım bu sene geometri bitmez. Devami ne zaman gelir belli degil. Alip bitirdin diyelim bunu geometriden sonra nereden ve kimden ilerleyeceksin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144sayfa açı cözücen 2soru gelicek sınavda saçmalık.Al karekök lys,birey b beyaz çöz geç kafgeo1 kesinlikle alınmaz

• İnsanlar neden içinde 3 tane konunun bulunduğu devamınin ne zaman geleceği belli olmayan 144 sayfalık şeye kapida odeme dahil 65 tl para verir ki ?

• 50 TL kaf geoya vereceğimi Matakademinin Kampasına veririm daha iyi 1500 soru var her türlü kar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel ders mi kaf mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahahahahahahhaha adamlar doğruda acıyı 65 liraya satıyor.

Yakında, behzat derslerin dakikasini 10 lira yaparsa sasirmayacagim

• Gençler tamam behzat hoca kaliteli ben kaf 1 2 3 4 kullanıyorum.Ama geometriyi matematikten pahalı yapmak sınav sistemine göre mantıksızlık.Ayrıca kaf mat videoları zor bitiyor kaf geo daha ayrıntılı hem ben bitiremem hem behzat hoca zor yetiştirir.Ben de bu sebeplerden dolayi başka hocalara yöneldim.Matakademi mat ve geoyu ayiramayacagini soyledi.birinin tavsiyesiyle bende nejdet hocadan aldım.çok cüzi bir miktara çok iyi anlatım.Kafası karışık olanlara bir seçenek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.