Şimdi Ara

Kaf alınmalı mı insanlar neden bu kadar rağbet gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an TYT Mat denemelerinde 25 net yapıyorum kaçan sorular genelde geometrideki bilmediğim konulardan olan sorular ufak tefek gıcık sorular ve daha çok dikkat hatalarından giden sorular oluyor. Yani iyi kötü bir temelim mevcut 9 10. sınıftan. Sürekli KAF denilen kitabı duyuyorum. Pakedine falan da baktım hepsini alsam bin lira ediyor. İnsanların bu kadar rağbet etmesinin sebebi nedir? Çok mu iyi anlatıyor? Mesela ben bunu alsam 25 neti 35e çıkaracak seviyeye mi gelirim bin lira verdiğime göre Yani demek istediğim bu bana bir şey katar mı? Yoksa gereksiz mi kaçar? Seviyesi ne düzey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum. Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temeli iyi olan adam hele bu matematik içinde böyle saçma işlere girmemeli hocam

• Bence aytsi alınabilir iyi anlatıyor cidden ama tyt için para ve zaman israfı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• Matematik özel dersi istiyorsan alabilirsin. Ama soru bankası sanıyorsan alma zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senin işin deneme çözmek şu saatten sonra kaf 1-2 yaramaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sanırım 11

• alverist A kullanıcısına yanıt
    ben 11 olsam ve 20-25 net yapıyor olsam apotemi problemler ve acil çözerdim. ikinci dönem gibi de tyt alan çözmeye başlardım mat tr için. yazın da fen abanırdım missssssss ama korona döneminde MAL gibi yattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alverist

Hocam sanırım 11
    11 değilim hocam 12'yim

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    ben de 29-30 netlerdeyim hocam mezunum çok üstelemedim tytyi ayt kasmıştım hep lti falan olsun o da anca 38 geldi
    sana önerim alayında deneme.Hele tyt mat mı?Daha fazla deneme
  • Hocam burada elestiriliyor haklilardir birsey diyememde baya bi arkadasim ondan calisti ve cok begndiler cok iyi ogrettigini soylediler

• Kalitesini bilmem ama çok vakit yiyor.Onu çözmeye ayıracağın vakitte 1 tyt kaynağı+full bölüm denemesi çöz çok daha iyi olur.
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Hocam kusra bakmayın 9 10 da temelim var deyip 11 den bahsetmeyince 11 siniz sandım

• alverist A kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru hocam estağfurullah. 11de tyt adına hiçbir şey yapamadım özellikle 10. sınıfta sağlam tyt çalışmıştım o yüzden öyle dedim
  • Gerçekten çok sıkıntı hocam ne olacağı (hatta olabileceği) bile belli değil Allah kolaylık versin

• Yıl 2017 olsa sorunuzun bir cevabı olacaktı ama son 3 senedir re za let! Ayrıca rağbet gördüğünü falan da söyleyemeyiz, sadece forumda makarası bolca dönüyor, bu demek değildir ki kaf satın alınıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.