Şimdi Ara

KAF alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar KAF1-2-3-4 Kitap+ video almayı düşünüyorum lakin sizlere de sormak istiyorum.
    Sizce alayım mı?
    Matematik seviyem normal seviye hani ne çok iyi ne çok kötü 20-25 net yapıyorum ygs matematiğinde. Lysdede normalin altinde bu sene sınavda 38 doğru yapmıştım rezllik yani :(

Ne diyorsunuz alayım mı yoksa 600tl çöpe gidecek çünkü?

• Peeh 600 lira mıymış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem okula gidiyorsan okulla irtibatını azaltıp internetteki hocalarla yardırman. Ve kaf doğru seçim.
    Edit: Kaf1-2 bitti. (Ebob ekok konusunu biraz ileriye bıraktım orası hariç ve bazı konuların derece testleri hariç.)

Bir tavsiye daha hepsini aynı anda almak zorunda değilsin al bir iki konu beğenmezsen devam etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitsevergebey

Tavsiyem okula gidiyorsan okulla irtibatını azaltıp internetteki hocalarla yardırman. Ve kaf doğru seçim.
    Edit: Kaf1-2 bitti. (Ebob ekok konusunu biraz ileriye bıraktım orası hariç ve bazı konuların derece testleri hariç.)

Bir tavsiye daha hepsini aynı anda almak zorunda değilsin al bir iki konu beğenmezsen devam etme.

Kitap hakkında ne diyorsunuz hocam?
  • Kardeş kaf 1 bence gereksiz 25-30 yapıyosan bi temelin vardır. Bence kaf2 kaf 4 ve trigonometri alinmali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    Kitap on numara. Barış hocamız çok güzel hazırlamış Kaf1-2 üstüne apotemi problemler show yaptım (en sondaki testler kaldı onları ara ara çözmeyi düşünüyorum.) Ve bu taktiği tavsiye ediyorum. Fakat hocalarageldiğin ygs mat serisini bitirmiştim ondan sonra kafa geçtim. Bunu da tavsiye ediyorum Vural Hoca mantığı çok güzel kavratıyor. Sonra Behzat hocamızla coşuyoruz
  • quote:

Kitap on numara. Barış hocamız çok güzel hazırlamış Kaf1-2 üstüne apotemi problemler show yaptım (en sondaki testler kaldı onları ara ara çözmeyi düşünüyorum.) Ve bu taktiği tavsiye ediyorum. Fakat hocalarageldiğin ygs mat serisini bitirmiştim ondan sonra kafa geçtim. Bunu da tavsiye ediyorum Vural Hoca mantığı çok güzel kavratıyor. Sonra Behzat hocamızla coşuyoruz

Teşşekür ederim hocam siz toplam 600 tl mi verdiniz?
    Videoları teker teker alıyorum. Kaf1-2 videolarının hemen hemen tamamını aldım. İleride kaf3-4 videolarını da alırım herhalde. 600 lira pahalı değil o ekip sonuna kadar hak ediyor. Çöp temel liselere 7-8 milyar verene laf yok Behzat Hocamıza 600 lira verince aaauuuv.
  • quote:

Videoları teker teker alıyorum. Kaf1-2 videolarının hemen hemen tamamını aldım. İleride kaf3-4 videolarını da alırım herhalde. 600 lira pahalı değil o ekip sonuna kadar hak ediyor. Çöp temel liselere 7-8 milyar verene laf yok Behzat Hocamıza 600 lira verince aaauuuv.

Ya videolar felan uzun ya ondan korktum bi :D
    https://www.youtube.com/watch?v=em5W86WaEEE&t=37s
  • Cok zaman istiyor onu bil tm isen olabilir mf isen zaman sıkıntı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok yavas gidiyor iste cok uzun filan diyolar da, ben butun testleri cozmuyorum. Mesela işlem yeteneginden 20 tane test var ama ben 10 tanesini cozdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.