Şimdi Ara

Kadjar 1.2 tce alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
3
Favori
53.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tremar

quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

sizi yanlış bilgilendirmişler kardeşim.tüketim hesabı benim söylediğim gibi.lpg ye de tam uyum sözkonusu.internette kaliteli kitleri taktırıp lpg yle ekonominin dibine vuranlar var.ama lpg takmasanız bile fazladan 2 litre benzin için D segment konforundaki Suv yerine B segmentinden devşirme bir araca 72 bin vermeyi planlıyorsanız saygı duyarım,benimkisi sadece tavsiye

sağolun tavsiyeleriniz için. ben 15 dakika önce kadjar için ödememi yaptım ama yorumları okuyan başkaları için eminim faydalı olacaktır.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun kaça anlaştınız? Ayrıca yorumlarınızı mümkünse inceleme yapmanızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Hayırlı olsun kaça anlaştınız? Ayrıca yorumlarınızı mümkünse inceleme yapmanızı bekliyoruz.

muson paket ve stepnesi ile 71250 gibi bir rakama gelmiş oldu
  • Yilda 12 bin km uzerine cikiyorsaniz Butceyi zorlayip dizel e yonelmenizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun alacagim dediniz aldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Hayirli olsun alacagim dediniz aldiniz
    Touch 1,5 dci manuel yok diyorsunuz ama bizim buradaki bayiye geldi.
    75.000 tl üzerine muson paket eklenmiş olarak 77.000 civarıydı.

Hatta ikinci elde bile satılıyor bu versiyon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-renault-sifir-ayarinda-sorunsuz-kadjar-229845845/detay

Sizi yanlış bilgilendirmiş bayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-renault-sifir-ayarinda-sorunsuz-kadjar-229845845/detay

karabükten alma durumum var, ve oraya gelmeyecekmiş. üstelik bi 6000 üste çıkmam mümkün değil maalesef. renault ta da dizel-benzinli bakım masrafları arasında %35 fark olması da hoşuma gitmedi. daha çok uzun yolda kullanacağım ve yılda 15000 km civarı süreceğim aracın dizel olmasına gerek duymuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

karabükten alma durumum var, ve oraya gelmeyecekmiş. üstelik bi 6000 üste çıkmam mümkün değil maalesef. renault ta da dizel-benzinli bakım masrafları arasında %35 fark olması da hoşuma gitmedi. daha çok uzun yolda kullanacağım ve yılda 15000 km civarı süreceğim aracın dizel olmasına gerek duymuyorum.

Hayırlı olsun.
    Türkiye piyasasında dizel manuel baz versiyon yok dediğiniz için yazdım açıkçası.
    Eksilemişsiniz bir de yorumları.

• Hayırlı olsun güzel seçim 👍👍👍👍

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Hayırlı olsun güzel seçim 👍👍👍👍
    Kannımca alınmaz. Ya da ben almam diyeyim.

70bin TL kadar bütçeye sahip bir araba bakıyor olsam, 4-5 yaşında BMW 3 serisi alırım. 5-6 sene de binilecekmiş bir de, yakışıklılığını kaybetmeden çok rahatlıkla bir 10 sene daha gider nasılsa.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

muson paket ve stepnesi ile 71250 gibi bir rakama gelmiş oldu

Kullanmaya başlayınca küçük de olsa bir inceleme yazısı bekliyoruz.Özellikle yakıt tüketimi ve 1.2 nin performansı hakkında...
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.
    Türkiye piyasasında dizel manuel baz versiyon yok dediğiniz için yazdım açıkçası.
    Eksilemişsiniz bir de yorumları.

"Kadjarin rakibi qq degil." ya da ısrarla 0 araba alacağımı söylememe rağmen "o paraya X alınır" diyenleri eksiledim evet hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

70bin TL kadar bütçeye sahip bir araba bakıyor olsam, 4-5 yaşında BMW 3 serisi alırım. 5-6 sene de binilecekmiş bir de, yakışıklılığını kaybetmeden çok rahatlıkla bir 10 sene daha gider nasılsa.

eski aracım e90 bmw idi. gerçekten güzel araç ama 0 araç almam gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

eski aracım e90 bmw idi. gerçekten güzel araç ama 0 araç almam gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Kadjar benzinli otomatik versiyonu acaba Türkiye'ye ne zaman gelecek bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Kadjar benzinli otomatik versiyonu acaba Türkiye'ye ne zaman gelecek bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

2016 diyorlar
  • Bugün yeni fiyat aldim kafa iyice karisti😆

1.2 touch otomatik klima yağmur sensörü park sensörü fiyat 73.000 şimdi ben fazla km yamiyorum yılda en fazla 10.000 km arada icon ile 17.000 fark var değerli sizce

Artıları icon paketin
    Dizel
    Panoromik tavan
    Led farlar
    R link 2
    Krom kaplamalar tavan bari
    18 jantlar
    Vs vs vs...

Ne dersiniz bu farklar için 17000 tl çokmu

Birde dizel kullanan arkadaşlar
    Bakım vs dahaki çok. ..

Kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim
    İyi pazarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Bugün yeni fiyat aldim kafa iyice karisti😆

1.2 touch otomatik klima yağmur sensörü park sensörü fiyat 73.000 şimdi ben fazla km yamiyorum yılda en fazla 10.000 km arada icon ile 17.000 fark var değerli sizce

Artıları icon paketin
    Dizel
    Panoromik tavan
    Led farlar
    R link 2
    Krom kaplamalar tavan bari
    18 jantlar
    Vs vs vs...

Ne dersiniz bu farklar için 17000 tl çokmu

Birde dizel kullanan arkadaşlar
    Bakım vs dahaki çok. ..

Kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim
    İyi pazarlar
    aracı aldım. 2 ay geçti. yakında detaylı bir inceleme yazısı yazacağım. hatta bir video bile çekebilirim.
  • Hayırlı olsun ne aldınız hocam ne kadara mal oldu

• quote:

aracı aldım. 2 ay geçti. yakında detaylı bir inceleme yazısı yazacağım. hatta bir video bile çekebilirim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakopsee -- 24 Aralık 2015; 14:03:14 >
  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun,aracınızla ilgili gözlemleriniz nasıl,motor aracı rahat taşıyorumu,yakıt tüketimi nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

Öncelikle aracınız hayırlı olsun,aracınızla ilgili gözlemleriniz nasıl,motor aracı rahat taşıyorumu,yakıt tüketimi nasıl
    1.6 GDI Tucson al.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.