Şimdi Ara

kadir şeker asla bırakılmamalı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
7.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ortada bir cinayet var her ne olursa olsun cezasını bedelini çekmeli.Yoksa herkes o bu suçlu diye önüne geleni bıçaklasın o zaman.

  • 12 yıl ceza aldığına bakmayin. En fazla 5 yıl yatacaktır. Ilk duyduğumda ben de haklı bulmuştum ama neticede bir cinayet var. Aldiği ceza kesinlikle az. Bir insanı öldürmenin bedeli 5 yıl olmamalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi duygularıma tercüman olmuşsun reis , o gün annemle bu konuyu tartıştık hatta ,o kişi öldü var mı ötesi , o da bir annenin babanın çocuğuydu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temel ceza hukuku ya da ceza genel hukuku dersi görenler bilir cezaların verilmesinde ve uygulanmasında kıyasa yer yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hay ağzın bal yesin.

    K.Ş ' nin polis nezaretinde götürülürken ki basın fotoğrafı o k*zb*nlari ve aşağılık m*riclerini derin ve hisli duygulara zerk ettirmiştir.

    Malum bu ülkede genel olarak suça ve suçluya karşı büyük bir hayranlık var hele ki böyle" bir kadının hayatını kurtarmış" bir "kahramana" tabii ki tapacaklar. İşte bu sokakların ve varoslugun zihniyetidir.Hani "bAdBoY mRqq yAa" cılar vb. gibi


    Tıp fakültesine hazırlanıyormus hmm. Acaba çocuğun dersleri nasıldı, tıp fakültesine girecek yeterlilik ve başarıya sahip miydi? Bu kötü olay olmasaydı üniversite sınavından yüksek puan alacak mıydı?(En nihayetinde tıp hedefleyen birisinin denemelerden aldığı puanlar bellidir)

    Yoksa arkadaşlar hepimiz tıp,hukuk,mühendislik istiyoruz değil mi? Köy kahvesinde oturan çarıklı da iyi bölüm de okumak istiyor.

    Şu anlık söyleyeceklerim bu kadar yoksa bu olay hakkında sayfalarca yazı yazılır.

    Son olarak da Allah bu çocuğun ailesine sabırlar versin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadir şeker in aldığı ceza kadar, musa orhan ın almadığı cezayı tartışın

    ya da o kızı evde dövüp balkondan aşağı atan tipi konuşun

  • Gerçekten Kadir Şeker olayında yazılı ve sosyal medya hiç olmaması gereken bir kahraman yaratmaya çalıştı. Ama makul, bilinçli her insanın kabul edebileceği uluslararası ceza normlarına göre bu düpedüz adam öldürme. Olayda ne meşru müdafaa var ne de Kadir Şeker'in kendi kafasına göre kestiği ceza, cezanın orantılı olması ilkesine uygun. Adam karısına silah çekmiş olsa, bıçaklamaya çalışsa ya da başka bir aletle öldürmeye çalışsa engellemek için orantılı güç kullanmış olurdun ama sadece tartıştı diye bir kişiyi bıçaklayıp öldürmek nedir?

  • bu adam bırakılıp kahraman ilan edilse kimse sokakta rahat gezemezdi bir kadınla sokakta tartışsak sosyal medyada reklam yapmak için kafamızı keserlerdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boş konu

  • Ortada bir katil ve cinayet var. Bu cezanın neyi tartışılıyor günlerdir anlamış değilim. Herkes kendi adaletini sağlarsa sokaklar taş devrine döner, yanlışın içinden yanlışı savunarak çıkamayız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suç belli kasten adam öldürme , cezası da belli . Hakimler vicdanları ile duyguları ile hareket ederek ceza veremez . O zaman her sokak başı eşiyle , sevgilisi ile tartışan adamı çekip vursunlar öldürsünler . Sosyal medya baskısı ile ceza verilebilecek en az şekilde verildi . Kanundan haberi olmayan insanlar da serbest bırakılsın diye yaygara koparıyor , komik ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamı öldürmüş 12 yılı almış (yatarı 8 yıl falan heralde). Bizim adaletimize göre ortalamabir cinayet cezası almış.

    Ama bu olayda yanlış hatırlamıyorsam şöyle bişeyler vardı. Kadının ilk ifadesi şöyleydi sanki: ölen adam kadire küfretmiş ve vurmuş. Kadir kaçmaya başlayınca da kovalamış, ilerde yakalamış ve yere yatırıp dövmeye devam etmiş. Bu da adamın altında dayak yerken bıçağını çekmiş ve rastgele adama batırmış. Daha sonra kadın ifadesini değiştirdi. Hatta sanırım en sonunda tekrar bu yazdığıma benzer ifadeye geri döndü diye duydum.

    Kadirin sabıkası yokmuş (gerçi kadir daha genç) ama ölen adamın 20ye yakın sabıkası varmış ve o gün de kadını tartaklıyormuş.

    Yani 12 yıl almış ama şöyle de bi hikaye olabilirdi mesela: böyle bir olayı görseniz ve kadına acıyıp gitseydiniz ve şöyle bir diyalog başlasaydı ne yapardınız siz? (20 sabıkası olan ve o sırada çok sinirli birinin muhtemel diyaloğu)

    - noluyo arkadaşım niye vuruyorsun kadına?
    - sana ne lan ...... .odumun çocuğu. S..... git.
    -???? yazıktır ama kadına, bi sakin ol ya!
    - sana mı soracam lan p.. Deyip tokadı sallasa size. (hatta sonra da yere düşürüp vurmaya başlasa)

    Siz ne yapardınız?

    (şunu da hesaba katın: Diyaloğu bilmiyoruz. Belki adam sokakta gördüğü tanımadığı bir kadına musallat oldu sandı. Klasik laftır ama herkesin kadın akrabası eşi kardeşi kızı var. Empati yapın biraz. Sokak ortasımda bunlardan birine saldırılsa ve kimse bişey yapmasa ne hissedersiniz? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 20 Ekim 2020; 1:19:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • djoz kullanıcısına yanıt
    Parkta yüksek sesli bir tartışma değil olay. Adam,kadının ağzını burnunu kırarken çocuk müdahale ediyor. Kadın ilk ifadesinden dayak yediğini anlatıyor. Daha sonra ölen adamın ailesinin tehditleri sonucu ifadesini değiştirip tartışıyorduk diyor. Bir gün bir adam ablanı parkta döverse,ablanı kurtaracak insan bulamayınca isyan etme.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç itibariyle ortada bir cinayet var. yıllarca ailesine zulüm eden bir erkeği infaz eden kadın değil, evine giren hırsızın bıçak çekmesi sonucu, onu infaz eden bir ev sahibi değil (tasvip etmiyorum, olaya kıyasla örnek olarak veriyorum). eş kavgası sonucu sebebi bilinmeden (sosyal medya şişirmesi ayırmak için) olaya dahil olan bir genç, üstelik olaya öyle böyle dahil olmuyor ve bıçakla kalbe vuracak kadar ileri gidip bir hayata mal olan bir gençten bahsediyoruz. İzlediği filmler diziler her neyse etkisinde kalmış olabilir, tahrik edilmiş olabilir, olabilir de olabilir ama bu bir insanın canını almaya bahane değil. Çok erkeksen yumruk atarsın vs. atsın demiyorum ama öyle bir durum var madem silaha bıçağa başvurmak olayı böyle çok çok farklı yerlere getirir ve kadın da çıkar aramızda bir şey yok der gençliğin hayırlı işler olur böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mave®ick -- 20 Ekim 2020; 2:57:33 >
  • birde şöyle bir durum var olay yerine bu cocuk yerine polis gelse adamla tartışıp bıcaklasa polis bile ceza alır.

    kadınlar manyaktır bu gün bağrır yarın sen kim oluyosunda kocamla arama giriyorsun der bence kadında hapis yatmalıydı

    kadının yanından geçsek otobüsde değsek bağrır çağrır diye piskolojimiz bozuldu hep uzak duruyorum kadınlarda olmadık yere olayı bu kadar büyütüp bağrıp çağırdığı için suçlanmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir kesinlikle suçsuz değil ama Kadir darp edilen kadının iftirası sonucu yatıyor.orda 2 3 farklı ifade var. konudaki bıçak kadire ait bicakmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkseyyah

    Parkta yüksek sesli bir tartışma değil olay. Adam,kadının ağzını burnunu kırarken çocuk müdahale ediyor. Kadın ilk ifadesinden dayak yediğini anlatıyor. Daha sonra ölen adamın ailesinin tehditleri sonucu ifadesini değiştirip tartışıyorduk diyor. Bir gün bir adam ablanı parkta döverse,ablanı kurtaracak insan bulamayınca isyan etme.

    Yabancı bir adam fiske vurmaya kalksa ablam veya herhangi bir kadın bağıra bağıra ortalığı ayağa kaldırır zaten.

    Kadın hakları öyle zirvede ki yabancı bir kadına fiske vursan hayatın kayar.


    Bu olaydaki kişiler "dayağı atan memnun yiyen memnun" tarzı bir çift.


    Kadın bile bile öküzü koca olarak seçmiş. Niye müdahale ediyorsun?



    Edit:

    Sen şimdi bu yazdıklarımı anlamazsın diye özet geçeyim. >> KADIN YARDIM İSTEMİYOR, hatta kadire "sen karışma" tarzı bir şeyler söylüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 20 Ekim 2020; 12:5:18 >




  • Delikanli adam elinde hicbisey olmayan kisiye bicak cekmez. Ayni seyi tinerciler fln yapiyor, Kartal Lisesinde okurken bicakla onumuzu kesip saldirdilar belli ksiler ilk basta korktuk ama insan herseye alisiyor gider yaptik tokat caktik denize bile attik hepsinin korkak oldugunu anladim diklenince kactilar.


    Deliankli adam yumruk yumruga kavgasini eder cok gerekliyse dayagini da yese serefli dovusur. Hayalara vurulmaz, olumcul darbe kafaya sopa bicak fln olmaz. Yerdeki adama vurulmaz sokak kavgasi ertesi gun barisirsin belki dusmanla savasmiyorsun.


    Ben yumruk atinca bile pisman oldum ozur diledim kendimi savunmama ragmen ertesi gun, millet bicaklayan adami savunmus ya.

  • Feministler(erkek düşmanları) bu cani katil Kadir pisliğini yere göğe sığdıramayacak şekilde övüyorlar. Ben o Kadir itini sokakta bir yerde görürsem ağzına sıçtım onun. Dayak atmadan bırakmam. Ne demek lan eşi ile tartışan adamı kalbinden bıçaklamak. Hem de defalarca. Bu Kadir itini savunan her kim varsa benim profilimi banlasın. Allah hepinizi kahretsin. Erkek düşmanı, cani vicdansız yaratıklar. Ulan sizde hiç mi vicdan yok. Biz nasıl bu hale geldik. Ne ara bu kadar erkek düşmanı bir ülke olduk.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.