Şimdi Ara

Kadir Mısıroğlu Yoğun Bakımda | Durumu İyi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
0
Favori
19.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atatürk askerleriyle bekliyor seni, sülaleni belleyecek..
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Al yaşlı feslini ima ettiğin ülkelerden çık git yallah islam ülkelerine yahudi devletiymiş bazen diyorum kurulmasaydıda şu devlet ananızı bacınızı yunan İtalyan ermeni ve onun kankileri yahudilerin altından almak için ağlayarak yalvarsaydınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geri zekalılık var mı ? okunduğunu anlamadan yoksun musun? adamı SEVMEDİĞİMİ yazdım oraya
  • Bir de Allah şifa versin denmiş. Açıkçası Allah şifa filan vermemiş. Cinlerle şunu konuştum bunu konuştum diyen insanlara ne şifasından bahsediyorsunuz.

    Cin vasıtasıyla Atatürk’ü getiriyormuş bir de terbiyesiz. Atatürk buna güya “bırakın beni gideyim” diyor. Nasıl islam düşmanlığı yaptığını güya tasdik ettiriyor vesaire. Bu cin peri rüya alemlerini kendi siyasetlerine alet eden ahlaksız insanlara karşı bir de çok sevip saydığınız birine yapıldığını düşünün. Cin onu anlatanın huzuruna getirecek ondan sonra “sen insanlık düşmanısın değil mi dedim -evet dedi” vesaire diye devam ettiğini düşünün. Sadece düşünün. Bu sömürü, bu terbiyesizlik, bu akıl dışılık anca ağır cehalet ve insani bir çok erdemin tutulmasıyla açıklanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranel

    Çayı cipsi aldım konuya geldim
    Cipsin yanında çay mı içiyon şuan buna takıldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    türkiye cumhuriyetinin ilk anayasasını okursanız din kısmında islamdır yazar. ama sonra ne olduysa değiştirdiler yani bi yere gitmesi gerekenler varsa ülkenin asıl sahipleri değil dönmeleridir.

    dediklerimden şu anlaşılmasın sadece müslümanlar mı yaşasın burada hayır. ülke bütünlüğümüze kast etmeyen her vatandaş yaşayabilir ama dönmelerin amaçları bir arada yaşamak değil sinir uçlarına dokunmak parçalamak bölmek. bunlar her yerde yanlış anlamayın bütün partilerde cemaatlerde vakıflarda
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Etrafındaki bir çok kişi diyorsun. Benim büyük dedem bir tekke şeyhi ve döneminde paşanın yaptıklarının doğru olduğunu düşünmüş ve desteklemiş. Ne dönmedir ne de başka bir şey. Sufi şeyhidir. Sen kuvva hareketini öyle üç beş dönme dediğin adama indirgeyemezsin. Kuvva hareketinin başındaki kişi de Atatürk’tür. İbrani kökenli olduğuna dair de belge filan yoktur. Ama bak olsaydı bile büyük bir Türktür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi çevirin her tarafı pişsin deyyusun.
  • aday olduktan sonra ki konuşlarına bakmamışsın heralde hiç? taban tabana zıt gitti sonra .
    atatürk için öyle bir ithamda bulunmuyorum çevresindekiler için diyorum. araştırıp sizde bakabilirsiniz kapalı ya da yasaklı bilgi değil.
    öz be öz türküm, cumhuriyet ve atatürk düşmanı değilim. sadece gerçekçiyim. hayal dünyasında ve ütopya da yaşamıyorum.
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda ki hareket için haklısınız hatta ilk anayasa da bile türkiye cumhuriyeti dini islamdır yazıyor inanıyorum ki dedeniz bunun için destekledi. ama sonra rüzgar tersine döndü..
  • allah tez zamanda canini alir insallah derler yaa. yooook ben demeyecem. allah canini almaz da sana bu dünyada daha çok cektirir insallah fesli gadir. Atatürk, cumhuriyet düşmanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 16 Nisan 2019; 11:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir Mısıroğlu'nun 'Keşke Yunan galip gelseydi' dediğini ispatlayabilen yok. Aksine Yunan mezalimi üzerine yazılmış tek kitap "Türk'ün Siyah Kitabı:Yunan Mezalimi"ni 1960'larda yazmıştır.

    Youtube'da "Yunan galip gelse, onlar bile Müslümanlara CHP kadar zulüm etmezdi" diyor.
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Tevhid i tedrisat döneminden sonra görüşmüş kendisiyle. Etrafında gördüğü tekke ve tarikatlardaki öğrencilerin durumları nedeniyle kendisi de öğrenci alımını kesmiş. Bilmem bilir misiniz tekkeler kanunla kapatılmasına karşın öğrenci alımları dışındaki hiç bir faaliyetlerine karışılmadı. O da devam etmiş bir lokma bir hırkacı. Bizim tekke hakkında da annemin muhteşem anıları var. Küçük bir kız iken gizlice seyredermiş, dinlermiş. Sen islam devletidir ibaresi koyarsan köle alıp satana nasıl ceza vereceksin? Sonsuz güç vermemiş yirmi üç yıl boyunca şeriatı yazdırırken.
    Büyük dedemin söylediği şey çok basit. “Paşa doğruları yapıyor.” demiş. Ha her yaptığı doğru demek değil bu tabi. Neyse özetle kuvvacılar öyle bir kaç numunelik dönmeye indirgenebilecek bir hareket değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Nisan 2019; 11:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölmedi mi hala

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acil şifalar diliyorum üstadıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.